Відкритий Чемпіонат міста з фігурного катання «YURIEV-OPEN-2017»

    28-29 квітня в м.Біла Церква, в приміщенні "Льодової арени "Білий Барс", відбувся Відкритий Чемпіонат міста з фігурного катання « YURIEV-OPEN-2017».

 

    Під час урочистого відкриття Чемпіонату з вітальним словом, перед учасниками спортивних змагань, виступив керуючий справами виконавчого комітету міської ради Максим Свірський. Побажав фігуристам міцного здоров’я, великої вдачі, наполегливості, наснаги та перемоги.

 

    В ході заходу було зареєстровано 152 фігуристи, які приїхали до нашого міста із 10-ти регіонів України, між якими розіграно 107 медалей.

 

    Учасники Чемпіонату з фігурного катання« YURIEV-OPEN-2017» були поділені на три групи.

А саме:

- група А - діючі спортсмени;

- група 2002-2012 роки народження;

- група В - аматори (2002-2012 роки народження);

- група С - аматори старшого віку (від 19-45 років).

 

    м. Білу Церкву представляли 33-ри вихованці ДЮСШ "Зміна". З них 30-ть фігуристів завоювали медалі різного гатунку, в т.ч. 15-ть золотих.

 

    Білоцерківці здобули великих успіхів завдяки високопрофесійному тренерському складу на чолі зі старшим тренером ДЮСШ "Зміна" - Марією Булах (тренери Анна Прокопенко, Вадим Честаховський, Юрій Єременко).

 

    Варто відмітити, що всі учасники Чемпіонату показали свої найкращі результати та були задоволені його організацією. Хотілося б побажати їм невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань і задумів та нових спортивних звершень.

 

    В заході взяли участь заступник міського голови Ольга Настіна, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Валентина Коросько, тренери, учасники Чемпіонату та їх батьки.

Відкритий Чемпіонат міста з фігурного катання «YURIEV-OPEN-2017»


Опубліковано: 30 квітня 2017 року
Поділитися