Відкрито ще один спортивний майданчик для школярів

У Білій Церкві за сприяння міського голови Геннадія Дикого та депутатського корпусу Білоцерківської міської ради продовжуються роботи з розвитку спортивної галузі у школах міста, а саме - реконструкції спортивних та тренажерних майданчиків.

 

15 вересня на території Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 відбулося урочисте відкриття ще одного сучасного футбольного міні-стадіону зі штучним покриттям та тренажерного майданчика. Відкриття приурочене до святкування 985-річчя Білої Церкви.

 

Спортивний майданчик реконструювали завдяки виділеному фінансуванню з місцевого та обласного бюджетів.

 

Усіх присутніх привітала заступник міського голови Ольга Настіна: «Дуже приємно бути на відкритті цього чудового спортивного майданчика. Спорт – це фундамент нашого життя, основа здоров’я та краси. І я дуже рада, що тепер у нашому місті є ще більше можливостей для фізичного розвитку молодого покоління».

 

Після перерізання стрічки на новому стадіоні, учні школи продемонстрували святковий флешмоб, майстер-клас футболістів. Показову гру у футбол зіграли вихованці Олександра Сербіна та Олексія Позднякова. Також виступили вихованці спортивної секції бойових мистецтв «Панкратіон», яка функіонує під керівництвом Альберта Ашрафутдінова.

 

Під час свята висловили слова привітань та наголосили на важливості цієї події для зростання здорових білоцерківців народний депутат України Хвича Мепарашвілі, депутат Білоцерківської міської ради Андрій Король, заступник начальника управління освіти та науки Білоцерківської міської ради Вікторія Баранова, директор Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Ольга Садаєва.

 

У ході заходу взяли участь учні школи та їх батьки, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Відкрито ще один спортивний майданчик для школярів


Опубліковано: 15 вересня 2017 року
Поділитися