Найкращий стимул до занять спортом – новий спортивний майданчик

14 вересня на території Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 відбулося урочисте відкриття сучасного спортивного майданчику зі штучним покриттям.

 

Спортивний майданчик реконструювали завдяки виділеному фінансуванню з обласного та міського бюджетів за сприяння міського голови Геннадія Дикого та депутатського корпусу Білоцерківської міської ради

 

«Заняття на цьому стадіоні нададуть нашим учням можливість розвиватися фізично, зміцнювати своє здоров’я, загартовуватися морально та виховувати волю до перемог!», - зазначила начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько.

 

Також присутніх привітала заступник начальника управління освіти та науки Білоцерківської міської ради Вікторія Баранова: «Спільними зусиллями міська влада та депутатський корпус Білоцерківської міської ради зробили всім нам цей чудовий подарунок. На сьогоднішній день у нашому місті створені всі умови для фізичного розвитку дітей. Я вам щиро зичу здоров’я, перемог і успіхів!» 

 

Під час заходу майстер спорту Міжнародного класу, вчитель фізичної культури Володимир Шульга передав символічний «олімпійський» факел молодшому поколінню спортсменів. Учні школи продемонстрували майстер-класи із гімнастики, волейболу та футболу.

 

Після урочистого перерізання стрічки на майданчику відбувся перший товаристський футбольний матч між командою Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 та командою випускників даного закладу, яка неодноразово ставала переможцем міських турнірів з футболу.

 

У заході взяли участь: депутати Білоцерківської міської ради  Юрій Гончаренко, Володимир Бабенко та Ігор Гейло, директор Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Ніна Верис, майстер спорту з кульової стрільби та біатлону, чемпіон спартакіади України і народів світу, учасник «Олімпіади’80» Михайло Григоренко, заступник голови відділення національного олімпійського комітету України Київської області, директор ДЮСШ «Юність» Володимир Корнієнко.

Найкращий стимул до занять спортом – новий спортивний майданчик


Опубліковано: 14 вересня 2017 року
Поділитися