Дорогі білоцерківці!

Дорогі білоцерківці!

 

Я щиро радий привітати Вас зі святом, яке є особливим для всіх нас - Днем народження Білої Церкви!

 

Біла Церква – місто, яке закохує в себе. Місто у якому хочеться закохуватись,одружуватись і народжувати дітей. Місто, в якому хочеться відстоювати справедливість і змінювати історію. Це місто, у якому міцно переплітається не пересічність і традиційність. Місто, яке уособлює в собі всю Україну. Біла Церква – місто, в якому хочеться жити.

 

Я переконаний у тому, що не лише рідне місто є важливим  для його жителів, а саме містяни є основною рушійною силою творення історії міста і його обличчя! Місто змінюється, люди змінюються, ми рухаємось вперед.

 

Те, якою була Біла Церква, якою вона є сьогодні й те, якою вона стане – все це не можливе без людей, які жили, живуть і житимуть тут у майбутньому. Без тих,хто творив її історію, без тих, кого вона надихала, без тих,хто розбудовував її та тих, хто сьогодні прославляє її своїм життям і вчинками. Тут живуть на звичайно різні люди, але саме у цьому і є унікальність нашого міста.

 

Я впевнений, що щиро вболіваючи за своє місто, можна змінювати його вже сьогодні. Вже зараз можна робити місто комфортнішим, добрішим, красивішим.

 

Нам є ким пишатися, нам є що берегти, нам є до чого прагнути! Але,у першу чергу,Біла Церква - це люди! Саме нашими з Вами мріями і діями вона стає такою, якою ми хочемо її бачити!  Біла Церква – це ми!Я бажаю Білій Церкві щирих, небайдужих жителів і процвітання, а Вам – найкращого міста у світі!

 

З Днем народження, Біла Церкво! Зі святом, дорогі друзі!


З повагою

Міський голова                                                                                             Геннадій Дикий


Опубліковано: 15 вересня 2017 року
Поділитися