Відкрито нову філію територіального центру надання соціальних послуг

30 вересня у Білій Церкві відбулося відкриття філії комунальної установи Білоцерківської міської ради «Територіальний центр надання соціальних послуг», що за адресою: вул. В.Стуса, 34.

Під час заходу з вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий. робота з метою відкриття даного центру була проведена в стислі терміни, наголосив, що новий заклад є результатом спільних зусиль міської влади, будівельників, депутатського корпусу, благодійників з Німеччини, а зокрема фонду «Хоф Шлютер». Також висловив вдячність платникам податків, завдяки яким наповнюється місцевий бюджет, що дає змогу втілювати в життя такі чудові проекти.

Геннадій Дикий також відмітив, що поступово впроваджується підтримана ним ідея створення клубів за місцем проживання для літніх людей: трохи більше, як рік тому, у липні 2018 року в Білій Церкві відбулося відкриття нового приміщення Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування за адресою: вул. Шевченка, 69 – сучасного, облаштованого за  новітніми вимогами та оснащеного необхідним обладнанням закладу. І міською владою буде розглядатися можливість створення таких закладів і в інших мікрорайонах нашого міста.

Депутат Білоцерківської міської ради, директор Благодійного фонду «Відродження Чорнобиля», Благодійного фонду «Друзі – дітям Чорнобиля» Микола Дашкевич висловив вдячність німецьким благодійникам за співпрацю, яка вже триває багато років, наголосив, що розпочата робота зі створення соціальних закладів для людей похилого віку триватиме і надалі.

 Голова благодійної організації «Хоф Шлютер» Андреа Новотні зазначив, що це допомога не просто жителям Білої Церкви, а друзям, побажав, аби в територіальних центрах, які функціонують у Білій Церкві, було багато відвідувачів, щоб у них завжди панували позитивні емоції та приємне спілкування.

До речі, цього ж дня від благодійного фонду «Хоф Шлютер» територіальному центру був вручений автомобіль для надання послуги «соціальне таксі».

Директор комунальної установи Білоцерківської міської ради «Територіальний центр надання соціальних послуг» Ірина Дога привітала присутніх з відкриттям нового закладу, а також вручила благодійникам з Німеччини символічний подарунок, зроблений руками відвідувачів терцентру.

Після перерізання символічної червоної стрічки всі охочі мали змогу відвідати нововідкритий  територіальний центр, оглянути його відділення, поспілкуватися з працівниками тощо.

Зокрема до послуг відвідувачів – спортивна зала, оснащена різноманітними тренажерами та масажними пристроями. Покращити стан здоров’я відвідувачі можуть за допомогою занять з йоги, скандинавської ходьби, лікувальної фізкультури, а також трав’яних чаїв та кисневих коктейлів. Розкрити таланти допоможуть гурток «Золоті ручки»; хор «Берегиня». Крім того, до послуг клієнтів закладу – кабінет ароматерапії, швейна майстерня, пункт видачі та прийому товарів, послуги психолога, кімнати відпочинку, кабінет манікюру та педикюру тощо. У перспективі – відкриття гуртка танців, співів, літературної студії, мовного гуртка і т.д.

Під час заходу святковий настрій присутнім дарували: ансамбль барабанщиць школи мистецтв №6 (художній керівник – Олександр Вітенко), заслужена артистка естрадного мистецтва України Вікторія Невідомська, хоровий колектив «Берегиня» територіального центру надання соціальних послуг.

У заході взяли участь: секретар Білоцерківської міської ради Вадим Кошель, заступник міського голови Інна Новогребельська, член виконавчого комітету, приватний підприємець Вадим Фастівський, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Відкрито нову філію територіального центру надання соціальних послуг


Опубліковано: 01 жовтня 2019 року
Поділитися