День людей «срібно-золотого» віку

Відповідно до Указу Президента України щороку 01 жовтня в Україні відзначається День ветерана та День людей похилого віку – свято тих, у кого за плечима багаторічна і старанна праця, вірна служба, заслуги і досвід, який необхідний всім нам. Це люди, найбільше багатство яких - знання, уміння, мудрість.

Цього дня у Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Дня ветерана. За дорученням міського голови Геннадія Дикого до присутніх із привітальним словом звернувся секретар Білоцерківської міської ради Вадим Кошель: «Я надзвичайно радий привітати Вас із цим святом. Ви вклали величезну частину себе у розбудову нашого міста: заводи, фабрики, школи, садочки. Це і багато іншого – Ваша заслуга. Завдяки Вам Біла Церква сьогодні найбільше місто Київської області. Завдання нашого покоління зберегти Ваші здобутки та примножувати їх. Низький уклін Вам!»

У ході заходу Вадим Кошель вручив ряду ветеранів нашого міста, які мають від 50 років трудового стажу, подяки виконавчого комітету Білоцерківської міської ради та посвідчення «Ветеран праці».

Нинішні люди літнього віку є останніми живими свідками Другої Світової війни, тих страшних подій. Вони воювали, йшли на смерть за свою країну, за рідний край. Тож давайте збережемо в душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну в ті часи, особливо тепер, коли нам довелося зіткнутися особисто із такими ж трагічними подіями.

Присутніх привітали зі святом артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського, які виступили із творчими дарунками.

У заході взяли участь: представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

День людей «срібно-золотого» віку


Опубліковано: 01 жовтня 2019 року
Поділитися