Відкрито філію дитячої стоматполіклініки: сяючі усмішки - гарантовано

21 грудня в Білій Церкві відбулося відкриття нового відділення Дитячої стоматологічної поліклініки, яке розташоване за адресою: вул. Б.Хмельницького, 6.

Філія дитячої стоматологічної поліклініки здійснюватиме профілактичну, консультативно-діагностичну та лікувальну допомогу населенню Білої Церкви. У приміщені розташовані хірургічний та терапевтичний кабінети. Першим часом тут надаватиметься терапевтична стоматологічна  допомога, а в подальшому планується розширити спектр напрямків таких послуг.

Зокрема, терапевтичний кабінет розрахований на три крісла. Наразі вже функціонують два сучасних робочих місця. Одне з крісел придбано за кошти міської ради, друге – за спонсорські.  В подальшому, у статусі комунального неприбуткового підприємства,  поліклініка робитиме все, аби надавати якісні послуги, й цим залучати  якнайбільше  людей  і разом, з тим заробляти кошти для свого розвитку та придбання нового обладнання.

Почесну місію перерізати червону стрічку перед новою установою, під час її урочистого відкриття, мали міський голова Геннадій Дикий, начальник управління охорони здоров’я міської ради Денис Яблонський та головний лікар Білоцерківської дитячої стоматологічної поліклініки Світлана Скульська.

 «На сьогодні немає нічого дорожчого ніж здоров’я громадян, а особливо діток. За останні роки, в місті уже відкрито ряд медичних амбулаторій  для зручності  та комфорту наших громадян. Коли постало питання доцільності відкриття даного відділення, ми не мали сумнівів щодо прийняття рішення, адже тепер самі найменші жителі Білої Церкви, та й дорослі білоцерківці матимуть можливість, не їдучи далеко, у центрі міста, отримати якісну стоматологічну послугу, а головне запобігти захворюванню провівши профілактику, - зазначив міський голова. -   Сподіваємося, що лікарям та всьому медичному персоналу працюватиметься тут добре, а білоцерківці отримуючи якісні та доступні стоматологічні послуги, будуть виходити із сяючими посмішками на вустах. Міська влада зі свого боку надала вам приміщення, а ваше завдання створити  такі умови і так обслуговувати пацієнтів, щоб вони не йшли в приватні клініки, а до вашого комунального закладу».

Міський голова також зауважив, що медична реформа, яка зараз проводиться в країні  - стимулює медичні установи і лікарів залучати якомога більше людей, адже гроші йдуть за пацієнтом. Реформа первинної ланки медицини, є успішною  адже  є маса позитивних відгуків від громадян. Також при прийнятті КМУ ряду нормативно- правових актів буде врегульовано питання платних послуг та інші важливі питання, які визначать чіткість роботи медичних установ та ін.

Головний лікар Білоцерківської дитячої стоматологічної поліклініки Світлана Скульська висловила слова подяки за сприяння у відкритті  цієї філії міському голові, депутатському корпусу та всім причетним, наголосила, що працівники філії робитимуть  все можливе для надання якісних послуг.

Слова привітань та побажань проводити більше профілактичні заходи, аніж лікувальні  висловили: депутат Київської обласної ради Наталія Бігарі, депутати міської ради Андрій Король, Сергій Беркут.

Отож,  записатися на прийом до стоматолога можна безпосередньо у реєстратурі (вул.Б.Хмельницького, 6), або ж  за телефоном у відділенні   (068) 404- 90-22,  (050) 215-42-21. 

Відкрито філію дитячої стоматполіклініки: сяючі усмішки - гарантовано


Опубліковано: 21 грудня 2018 року
Поділитися