Робочий візит голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука до Білої Церкви

21 грудня у Білій Церкві з робочим візитом перебував голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук.

У приміщенні Білоцерківського національного аграрного університету (ректор – Анатолій Даниленко) відбулася зустріч за участю керівників центральних органів виконавчої влади, керівників департаментів Київської обласної, а також міських та районних рад, активу міста та району. Під час зустрічі Олександр Терещук акцентував увагу на низці проблемних питань, які, попри певні складнощі, вирішуються та перебувають на контролі обласної влади. Зокрема, це будівництво та утримання в належному стані доріг обласного значення, забезпечення теплопостачанням усіх населених пунктів Київської області, вирішення низки питань у галузях охорони здоров’я, освіти, благоустрою, безпеки, підприємництва тощо.

Під час заходу Олександр Терещук виконав також приємну місію вручення низки нагород. Зокрема вручив державну нагороду про присвоєння почесного звання «Заслужений лікар України» заступнику головного лікаря Білоцерківської центральної районної лікарні Олександру Грузинському – за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю.

Також було вручено подяки голови Київської обласної державної адміністрації кращим педагогам Київської області – за сумлінну працю, високий професіоналізм, підготовку висококваліфікованих спеціалістів – працівників закладів освіти області.

Крім того, Олександр Терещук вручив сертифікати стипендіатів голови Київської обласної державної адміністрації п’ятнадцятьом кращим студентам Білої Церкви. Ці студенти не тільки мають високий рівень успішності, але й активно займаються науковою роботою, ведуть активне громадське життя. У цілому на Київщині стипендії голови Київської обласної державної адміністрації удостоєно 50 студентів.

Голова Київської обласної державної адміністрації наголосив, що питання молоді, студентства перебувають на особливому контролі влади Київської області, і потрібно вирішувати їх спільними зусиллями представників влади різних рівнів. Також відмітив, що Київщина – студентський край, адже тут працює 37 вищих навчальних закладів, в яких навчається понад 40 тис. студентів.

Під час зустрічі голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук дав відповіді на низку запитань, з якими звернулися представники громадськості. Зокрема вони стосувалися подальшого функціонування Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського, забезпечення житлом військовослужбовців та учасників АТО, будівництва аеропорту у м.Біла Церква, встановлення тарифів на перевезення у громадському транспорті, розвитку малого та середнього підприємництва в місті та районі, функціонування галузі сільського господарства тощо.

Цього ж дня Олександр Терещук ознайомився з ходом робіт із екологічного розчищення обвідного каналу на р.Рось навколо Острова Дитинства. Загальна вартість робіт становить близько 8,9 млн грн, які було виділено з Державного бюджету Міністерством екології та природних ресурсів України за сприяння народного депутата України Хвичі Мепарішвілі.

Відвідавши Київську обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву з велоспорту «Промінь», голова Київської обласної державної адміністрації поспілкувався з тренерським та викладацьким складом, ознайомився з досягненнями та нагородами закладу, а також вручив диплом та нагороду керівникові закладу – Почесному громадянину Білої Церкви,заслуженому тренеру України з велоспорту, заслуженому працівнику фізичної культури і спорту України Дмитрові Чмируку за перше місце у рейтингу 2017 року серед спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву першої групи за Всеукраїнським рейтингом.

Подяки від народного депутата України Хвичі Мепаршівілі були вручені учням і спортсменам ДЮШОР з велоспорту «Промінь» – з нагоди перемоги у вказаному рейтингу.

Міський голова Геннадій Дикий відзначив подяками Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету кращих тренерів ДЮШОР «Промінь».

Також ряду спортсменів закладу були вручені посвідчення майстрів спорту – з побажаннями не зупинятися на досягнутому та наполегливо працювати заради поставленої мети.

Високоповажні гості висловили вдячність колективу тренерів за внесок у розвиток спортивної галузі міста й області, підготовку молодих спортсменів, а вихованцям школи побажали досягати ще більших результатів та бути гордістю Білої Церкви й Київської області і надалі.

Цього ж дня голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук взяв участь у відкритті дошкільного навчального закладу «Усмішка» у с.Фурси.

У заході також взяли участь: народний депутат України Хвича Мепарішвілі, керівник патронатної служби Київської облдержадміністрації Михайло Шкурін, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур, депутати Київської обласної, Білоцерківської міської та районної рад, журналісти центральних та місцевих ЗМІ.

Робочий візит голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука до Білої Церкви


Опубліковано: 21 грудня 2018 року
Поділитися