Відкриття цеху із виготовлення прес-форм та презентація повнорозмірного інерційного стенду на ТОВ «Білоцерківський завод «Трібо»

19 вересня в м.Біла Церква на ТОВ «Білоцерківський завод «Трібо» (генеральний директор – П.Іщенко)  відбулося відкриття цеху із виготовлення прес-форм та презентація повнорозмірного інерційного стенду в науково-випробувальній лабораторії Tribo R&D.

Вітаючи присутніх, міський голова В.Савчук  відмітив, що даний завод постійно розвивається, оновлює своє виробництво враховуючи сучасні потреби. Зазначив, що відкриття цих двох об’єктів відіграє важливу роль, адже  у подальшому це надасть можливість виробляти прес-форми для виготовлення великого асортименту гальмівних виробів та в реальних умовах випробовувати гальмівні колодки залізничних пасажирських, вантажних електропотягів та ін. Наголосив, що введення в експлуатацію нового цеху та лабораторії – це  створення додаткових робочих місць, гідна заробітна плата, наповнення місцевого бюджету та ін.

У вітальному слові перший заступник Міністра інфраструктури України К.Єфименко наголосив на необхідності застосування новітніх технологій у виробництві, адже це надасть можливість швидко реагувати на потреби сучасного європейського ринку, розширювати виробничі потужності та проводити випробування відповідно до європейських, російських та вітчизняних норм безпеки. Підкреслив, що продукція заводу є конкурентоздатною на світовому ринку і вже здійснюються  поставки в країни СНД та Європи, окреслив плани щодо подальшого розвитку виробництва та ін.

В ході заходу присутні мали змогу ознайомитись з обладнанням цеху із виготовлення прес-форм та оглянути в дії повнорозмірний інерційний стенд в науково-випробувальній лабораторії Tribo R&D.

В заході взяли участь депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету міської ради, голова правління колективного підприємства «Білоцерківхлібопродукт» І.Шилов,  депутати, члени виконавчого комітету міської ради, заступники міського голови, керівники ряду промислових підприємств міста, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 20 вересня 2013 року
Поділитися