Анатолій Присяжнюк : «Через місяць у Василькові буде відкрито оновлений басейн»

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк відвідав місто Васильків, де ознайомився з будівництвом плавального басейну, який невдовзі має відкритися.

- Реконструкція нового спортивного комплексу дасть можливість зберегти та удосконалити мережу спортивних закладів, які забезпечують умови фізичного розвитку дітей, сприяють організації дозвілля дітей, – наголосив Анатолій Присяжнюк. - Президент України Віктор Янукович акцентує увагу на необхідності залучення широких верств населення до масового спорту, популяризації здорового способу життя, а також забезпечення якісними умовами життя кожного громадянина незалежно від місця проживання.

За словами очільника області, басейн у Василькові не експлуатувався протягом п’яти років. За цей час споруда зазнала занепаду та потребувала  капітального ремонту.

- Під час зустрічей з громадою питання реконструкції басейну порушувалося неодноразово. Люди наголошували, що він надзвичайно потрібен місту,  насамперед дітям. Тому на його відновлення з обласного бюджету було виділено певну суму, також залучили коштів меценатів, - розповів очільник області.

Загалом на ремонтні роботи було витрачено близько 5 млн. гривень. Окрім реконструкції чаші бассейну, було відремонтовано й саму будівлю: повністю оновлено матеріальну та технічну бази. Спеціально для опалення басейну збудували котельню, яка працюватиме на пелетах, це майже на половину скоротить бюджетні витрати. Як зазначив губернатор, діти та вихованці спортивних шкіл відвідуватимуть басейн безкоштовно, дорослі ж – за помірну плату.    

 Прес-служба Київської облдержадміністрації



Опубліковано: 20 вересня 2013 року
Поділитися