Відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради

28 травня  відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.


Заплановано часткове перекриття бульвару Олександрійського

Членами виконавчого комітету було ухвалено рішення  про тимчасові зміни в організації дорожнього руху для організації фестивалю «Міжнародний симпозіум скульптури» у місті Біла Церква.

Доповідаючи питання, керуючий справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради Сергій Постівий поінформував, що протягом двох тижнів у Білій Церкві відбувається непересічна подія - Міжнародний симпозіум скульптури і всі бажаючі мають змогу на власні очі ознайомитися з творчим процесом митців. Скульптори  працюють на роботами на території ДЮСШ «Зміна».

Скульптури будуть розміщені на бульварі Олександрійському  з метою створення в місті куточків відпочинку, покращення вигляду бульвару, а також задля формування позитивного іміджу Білої Церкви як регіону з унікальними туристичними можливостями на міжнародному та вітчизняному туристичному ринках, стимулювання інвестиційної привабливості міста.

Отож, аби урочисто відкрити новостворені витвори сучасного мистецтва в рамках фестивалю «Міжнародний симпозіум скульптури» на бульварі та створити зручні мови для відвідувачів, було прийнято рішення, тимчасово, 31 травня 2019 року, в період з 16.00 до 22.00 год. обмежити рух транспортних засобів на території між зеленою зоною бульвару в районі перехрестя бульвару Олександрійського та вулиці В’ячеслава Чорновола. Рух бульваром Олександрійським в обидві сторони перекриватися не буде.


Визначено місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації

З метою упорядкування розміщення в місті Біла Церква матеріалів передвиборної агітації позачергових виборів народних депутатів України 2019 року було визначено відповідні місця.

Зокрема, це 20 місць:

-- стовбові конструкції біля:

- зупинки БК «Росава» (з  центру);

- зупинки Таращанська (кінцева маршруту № 4);

- зупинки Першотравнева (район аптеки);

- зупинки ТЦ Гермес № 1;

- зупинки ТЦ Гермес № 2;

- зупинки ТЦ Гермес № 3;

- зупинки ТЦ Гермес № 4;

- зупинки ТЦ Гермес № 5;

- зупинки ТЦ Гермес № 6;

- вул. Соборна;

- зупинки Укртелеком (в центр);

- зупинки Героїв Небесної Сотні (податкова);

- зупинки Вокзальна (з центру);

- зупинки Б. Хмельницького (в центр);

- зупинки Фастівська (в центр);

-- щити біля:

-зупинки Критий ринок (з центру);

- зупинки кінотеатр ім. О.Довженка;

- зупинки Термопак;

-щит, зупинка лікарня №1;

-щит, зупинка першотравнева (м-н Шуруп).

Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Міськреклама» доручено  підготувати діючі рекламні щити, тумби, стенди для розміщення матеріалів передвиборної агітації позачергових виборів народних депутатів України  2019 року  і встановити необхідну кількість додаткових рекламоносіїв на період до 21 липня 2019 року.

Комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Міськреклама» також доручено поінформувати суб’єктів виборчого процесу про необхідність розміщення матеріалів передвиборної агітації позачергових виборів народних депутатів України 2019 року відповідно до вимог чинного законодавства України та з врахуванням  Правил  благоустрою території м. Біла Церква, затверджених рішенням  міської ради від 11 липня 2008 року № 800.


Інші питання, які було розглянуто під час засідання:

- внесено зміни до рішення виконавчого комітету  Білоцерківської міської ради від 12 лютого 2019року №88 « Про організацію та проведення призову громадян України на строкову військову службу в квітні- червні  2019року»;

- затверджено новий склад Експертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання “Почесний громадянин міста Біла Церква”;

- затверджено склад комісій з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості для виконання проектних робіт по проекту «Реконструкція тротуарної частини вул. Я. Мудрого в м. Біла Церква Київської області» та з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості по б-р  Олександрійський, 171; 

- прийнято рішення про демонтаж меморіальної дошки «На честь схвалення Білоцерківським полком березневих статей»;

- затверджено зміни в штатному розписі управління соціального захисту населення міської ради;

- прийнято рішення про повідомну реєстрацію колективних договорів

- створено комісію по обстеженню зовнішньої водопровідної мережі, що прокладена до частини нежитлової будівлі літ. «В» прим.2 по вул. Таращанська, 155а літ. «А»;

- розглянуто низку заяв від підприємств, фізичних осіб–підприємців щодо розміщення об’єктів зовнішньої реклами, з яких були прийняті відповідні рішення;

- розглянуто ряд опікунських питань, щодо захисту особистих прав неповнолітніх осіб та недієздатних осіб  ін.

Відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради


Опубліковано: 28 травня 2019 року
Поділитися