Відбулося засідання виконавчого комітету

27 червня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Під час засідання члени виконавчого комітету затвердили питання щодо організації та проведення XIV Білоцерківського марафону, з якого доповіла начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Валентина Коросько.

Також було затверджене питання про організацію та проведення в м. Біла Церква змагань з триатлону. Зокрема, члени виконкому внесли зміни до організації дорожнього руху автотранспорту для проведення Міжнародних змагань із триатлону «Кубок Білої Церкви» та Кубку України з триатлону, які відбудуться 16 липня ц.р. Структурним підрозділам міської ради були дані відповідні доручення щодо виконання даного рішення.

Під час засідання також був затверджений план pоботи виконавчого комітету Бiлоцеpкiвської міської pади на третій квартал; розглянуто та прийнято рішення про деякі питання щодо квартирного обліку, розміщення об’єктів зовнішньої реклами, присвоєння адрес; затвердили встановлення кошторисної заробітної плати, яка враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються із залученням коштів міського бюджету м. Біла Церква тощо.

Члени виконавчого комітету також розглянули низку питань стосовно майнових та житлових прав неповнолітніх. З даних питань були прийняті відповідні рішення.

Відбулося засідання виконавчого комітету


Опубліковано: 27 червня 2017 року
Поділитися