Відбулося засідання тридцять дев’ятої сесії міської ради

09 листопада відбулося засідання тридцять дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

 

Перед початком  пленарного засідання відбулося спільне засідання депутатських комісій на якому були розглянуті питання, що виносилися на сесійне засідання.

 

Під час  засідання депутати міської ради розглянули питання, які були прийняті на минулому засіданні сесії міської ради, проте  були заветовані міським головою.

 

Зокрема, це рішення про внесення змін до рішення міської ради від 11 грудня 2015 року №04-02-VII «Про утворення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу» (із змінами); про звільнення заступників міського голови і керуючого справами виконавчого комітету міської ради; про звільнення секретаря Білоцерківської міської ради.

 

Так, депутатами не було подолано вето рішень, які стосувалися  складу виконавчого комітету міської ради та заступників  міського голови. Тому рішення не набрали законної сили.

 

Вето міського голови щодо рішення про звільнення секретаря Білоцерківської міської ради було подолано.

 

Після перерви, оголошеної одним із голів депутатських фракцій кворум не зібрався і проекти рішень, які були у затвердженому  порядку денному щодо змін до бюджету міста, щодо залучення  кредиту НЕФКО  для фінансування інвестиційного проекту «Реконструкція та модернізація мереж вуличного освітлення в м. Біла Церква шляхом технічного переоснащення» та надання безповоротної фінансової підтримки комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» не були розглянуті.

 

У зв’язку з цим, міським головою було оголошено перерву.  Про день та час продовження тридцять дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання буде повідомлено додатково.


Опубліковано: 09 листопада 2017 року
Поділитися