Розпочала роботу виставка «Мистецька рада»

09 листопада у приміщенні виставкової зали бібліотеки №8 відбулося відкриття виставки творчих робіт викладачів мистецьких закладів Білої Церкви «Мистецька рада», присвяченої Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 

Відкриваючи захід присутніх привітала завідувач виставкової зали бібліотеки №8 Любов Михайлюк: «Викладачі - дуже творчі люди. І у Білій Церкві ми всі згуртовані в єдину сім’ю. Тому сьогодні я хочу привітати нашу велику мистецьку родину зі святом працівників культури та майстрів народного мистецтва!»

 

Ця виставка спрямована на те, щоб батьки, ознайомившись із роботами викладачів, могли обрати для своїх дітей заклад, який їм найбільше імпонує. Також вона демонструє, яких різноманітних видів мистецтва можна навчитись у Білій Церкві, й доводить, що наші викладачі - справжні майстри, і вміють не лише навчати, а й творити.

 

Близько 60 робіт представили керівники та педагоги таких закладів: міські школи мистецтв №1, №4, №5, музична школа №3, Центр творчості дітей та юнацтва «Соняшник», КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», ДПТНЗ «Білоцерківський професійний ліцей», КЗ БЦМР Клуб за місцем проживання «Прометей», дитячий центр «Лас-Мамас» та Білоцерківський центр соціальної реабілітації змішаного типу «Шанс».

 

З нагоди відкриття виставки подяками відділу культури та туризму Білоцерківської міської ради за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток культури м. Біла Церква було нагороджено: педагога Білоцерківської школи мистецтв №5 Галину Томащук, педагога Білоцерківської школи мистецтв №4 Інну Кухаренко, педагога Центру творчості дітей та юнацтва Київщини Ольгу Мілейко та педагога ЦТДЮ «Соняшник» Людмилу Красніцьку-Луцик.

 

Виставка організована за сприяння відділу культури та туризму Білоцерківської міської ради та Білоцерківської міської централізованої бібліотечної системи. Відвідати її можна у вільному доступі до 29 листопада ц.р. кожного дня (окрім суботи) з 10:00 до 18:00 за адресою: м. Біла Церква, вул. Леваневського, 55.

 

У заході взяли участь: працівники та учні вищезазначених закладів, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Розпочала роботу виставка «Мистецька рада»


Опубліковано: 09 листопада 2017 року
Поділитися