Відбулося урочисте привітання автомобілістів та дорожників Білої Церкви

26 жовтня у Білій Церкві відбулося привітання водіїв автотранспорту із Днем автомобіліста і дорожника, який офіційно святкується в Україні  згідно із Указом Президента України №452/93 від 13 жовтня 1993 року  в останню неділю жовтня.

 

У цей день із професійним святом вітають не тільки водіїв, а і ремонтних, інженерно-технічних  працівників та керівників автотранспортних підприємств. Особливою ланкою у професії водія виділяють водіїв пасажирського транспорту, адже це основне функціонування артерій міста.

 

В місті на даний час функціонує 19 автобусних маршрутів загального користування, перевезення на яких здійснюють 6 підприємств-перевізників, на яких працює близько 242 одиниці рухомого складу – автобусів та мікроавтобусів.

 

Послуги з перевезення пасажирів у м. Біла Церква надають:

•   Комунальне підприємство Білоцерківської міської ради «Тролейбусне управління» - начальник  Вахній Володимир Васильович;

•  ПАТ «Білоцерківський автобусний парк» - директор Старинко Андрій Стефанович;

• Товариство з обмеженою відповідальністю «Епітранс» - Денисенко В’ячеслав Костянтинович;

• Мале приватне підприємство «Діліжанс» - директор Гамов Володимир Володимирович;

•   Приватне підприємство «К-А-Н» - директор Св’ятюк Євген Миколайович;

•   ТОВ «ТРАНССІТІ» - директор Вовк Олег Володимирович.

Заступник міського голови Олександр Поляруш привітав присутніх зі святом: «За дорученням міського голови Геннадія Дикого вітаю вас усіх із великим та чудовим святом. Ми з вами за цей рік стали великою, дружною, потужною та сильною командою, яка показала гарний результат у роботі на благо нашого міста. Сьогодні ми не можемо уявити своє життя без автотранспорту та хороших доріг. Ми вдячні всім вам за плідну співпрацю!».

 

Грамотами та подяками виконавчого комітету міської ради  були нагороджені директори та працівники підприємств і структурних підрозділів Білоцерківської міської ради.

 

Варто зазначити, що протягом року 87% рухомого складу були забезпечені приладами GPS-моніторингу, 69% - обладнані засобами візуального та звукового оголошення зупинок, 84% автобусів облаштовані відеореєстраторами зовнішнього та внутрішнього спостереження та проводиться робота по 100% забезпеченню водіїв уніфікованою формою одягу.

 

У заході взяли участь: начальник відділу транспорту та зв’язку міської ради Олена Шевченко, працівники підприємств і структурних підрозділів Білоцерківської міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.

Відбулося урочисте привітання автомобілістів та дорожників Білої Церкви


Опубліковано: 26 жовтня 2018 року
Поділитися