Відбулася 79 сесія міської ради

02 жовтня відбулось засідання позачергової сімдесят дев’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

Перед початком засідання виступив депутат міської ради Володимир Бабенко, який звернувся щодо вирішення питання незаконного розміщення автостоянки на площі по вул. Героїв Небесної Сотні. Згідно із рішенням міської ради на даній площі має відбутися реконструкція із спорудженням пам’ятника на честь борців за волю та незалежність України. Проте, орендар, незважаючи на закінчений термін оренди земельної ділянки, не прибирає функціонуючу автостоянку.

З даного питання міський голова зауважив, що виконавчим комітетом було надіслано звернення до правоохоронних органів про вчинення злочинних дій у зв’язку із незаконним зайняттям земельної ділянки приватною особою. Під час засідання, відповідно до звернення Володимира Бабенка, міський голова дав протокольне доручення управлінням земельних відносин та містобудування і архітектури комісійно надати розпорядження Інспекції з благоустрою м.Біла Церква обстежити законність перебування паркану автостоянки.

Депутат Володимир Бабенко також запросив присутніх та всіх білоцерківців на перегляд прем’єри документального фільму «Тато», сюжетом якого є пошуки донькою загиблого воїна АТО на території проведення бойових дій. Після сеансу планується проведення публічного обговорення за участю режисера та головної героїні фільму. Прем’єра відбудеться 14 жовтня ц.р. о 14.00 у кінотеатрі ім. О.Довженка.


«Білоцерківтепломережа» отримає фінансову допомогу

Депутати міської ради ухвалили рішення про надання безповоротної фінансової допомоги Комунальному підприємству Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» шляхом поповнення статутного капіталу.

Так, з метою забезпечення платоспроможності даного підприємства з міського бюджету буде виділено 4млн 200 тис. грн.


Розподілено кошти міського бюджету

Депутати підтримали рішення розподілити за об’єктами видатки бюджету розвитку за спеціальним фондом в сумі 6 млн 625,6 тис. грн  та здійснено внутрішні перерозподіли планових призначень в межах галузей.

Детально з об’єктами можна буде ознайомитися на офіційному веб-сайті міської ради.

Відбулася 79 сесія міської ради


Опубліковано: 02 жовтня 2019 року
Поділитися