Віват, учителю, віват!

02 жовтня в Білій Церкві відбулася святкова концертна програма «Віват, учителю, віват!» – з нагоди святкування Дня працівників освіти, який щорічно відзначається в Україні в першу неділю жовтня.

З вітальним словом до освітян Білої Церкви звернувся міський голова Геннадій Дикий. Він наголосив, що освітня галузь Білої Церкви є найчисленнішою, адже в ній на сьогодні задіяно 5100 працівників. І саме вони працюють із найціннішим – нашим молодим поколінням.

«Вчителем, мабуть, потрібно народитися, адже мало в кого вистачає терпіння на виховання та навчання такої великої кількості дітей. Важко уявити, як ви це робите, але вам це вдається якнайкраще. І свідчення цьому – результати зовнішнього незалежного оцінювання наших дітей по місту, Київській області, Україні. Ми пишаємося нашими випускниками, адже це саме ті діти, яким ви прищеплювали любов до України, української мови, державних символів і які сьогодні відстоюють нашу державу на сході. Саме сьогодні ваші випускники працюють у всіх сферах економіки України. Переконаний, що немає кращої нагороди для вчителя, аніж побачити успіхи свого учня. Бажаю, аби ви раділи за своїх учнів і бачили їх якомога частіше, пишалися тим, що зробили в них корисний внесок. Те, що вони сьогодні щасливі, сміливі – це ваша заслуга. Здоров’я вам, терпіння, успіхів, вдячних вихованців та батьків і всього, що ви самі собі бажаєте. А міська влада, у свою чергу, намагатиметься підтримувати вас, наскільки це можливо», – зазначив Геннадій Дикий.

Під час заходу були вручені нагороди переможцям багаторічної міської премії «За заслуги в галузі освіти», встановленої Білоцерківською міською радою, за підсумками 2018-2019 навчального року; кращі педагоги були відзначені грамотами Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету.

Зі словами вітань та найкращих побажань до присутніх звернувся також начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, який відмітив вагомі здобутки та вручив нагороди кращим працівникам навчальних закладів, імена яких були занесені до Міської книги пошани освітян. У цьому році Книга поповнилася такими новими  іменами:

Додонова Галина Василівна – вчитель української мови та літератури Білоцерківського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13 «Дошкільний навчальний заклад»;

П’ятецька Антоніна Михайлівна – вихователь ДНЗ №6 «Зіронька»;

Прохацька Олександра Павлівна – Учитель фізики та астрономії Білоцерківської спеціалізованої природничо-математичної школи І-ІІІ ступенів №16 ім. М.О. Кириленка.

Ряд освітян міста було також відзначено подяками Міністерства освіти і науки України.

Своїми творчими дарунками присутніх порадували артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського, народний вокальний ансамбль «Співограй» Центру позашкільної освіти «Соняшник» (керівник – Ольга Гаврилюк), зразкова студія сучасної класичної хореографії «Fly» (керівник – Ольга Мірошниченко), зразковий ансамбль народного танцю «Рось» Білоцерківської школи мистецтв №4 (керівники – Ігор та Ірина Максимови).

У заході взяли участь: заступник міського голови Катерина Литвиненко, освітяни, учні, батьки, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Віват, учителю, віват!


Опубліковано: 03 жовтня 2019 року
Поділитися