Ветерани спорту вкотре демонструють вражаючі результати

08 червня у місті Біла Церква відбулося урочисте відкриття VII Всеукраїнських ігор ветеранів спорту з велоспорту, присвячених пам’яті М.М. Баки.

 

Присутніх привітав міський голова Геннадій Дикий: «Я надзвичайно радий вітати вас у нашому місті. Ви є прикладом для наших діточок, які сьогодні підростають, адже ви все життя працювали, тренувалися і досі вражаєте нас всіх своїми результатами». Також він побажав добрих успіхів, гарних стартів та вдалих фінішів.

 

В рамках заходу відбулося нагородження учасників змагань в категорії «Парна гонка, 15км», які відбулися цього ж дня о 10:00 в с. Піщики (Білоцерківський район). Слід зазначити, що житель нашого міста Григорій Іщенко виборов 1 місце в категорії «Парна гонка» (55+).

 

Також після нагородження було розпочато наступний етап VII Всеукраїнських ігор ветеранів спорту з велоспорту у категорії «Гонка ГІТ 1,7км» на призи міського голови.

 

Ігри ветеранів спорту розпочались 07 червня і будуть продовжуватись до 11 червня на території Білоцерківського, Сквирського районів та у місті Біла Церква. Детальнішу інформацію ви можете дізнатись на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради (https://new.bc-rada.gov.ua/pro_misto/podii/08_06_uvaha_zminy_do_rukhu_avtomobilnoho_transportu.html).

 

Зі словами привітань до присутніх також звернулись віце-президент асоціації ветеранів спорту України Віктор Желудков та суддя національної категорії, головний суддя змагань Віталій Супрун, які побажали учасникам наснаги та перемоги найсильнішим.

 

Змагання проводяться за сприяння Міністерства молоді і спорту України, Національного олімпійського комітету України, Асоціації ветеранів спорту України, Федерації велосипедного спорту України, відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради

 

У ході заходу взяли участь радник міського голови Микола Антонюк та суддя національної категорії Віктор Красюк.

Ветерани спорту вкотре демонструють вражаючі результати


Опубліковано: 09 червня 2017 року
Поділитися