Дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання запрошують дітей міста на дозвілля під час літніх канікул

Літні канікули розпочалися, і дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» відділу у справах сім’ї та молоді гостинно відкрили двері для школярів міста. В клубах діти зможуть організовано проводити дозвілля поруч свого помешкання.

 

З 31 травня по 8 червня відбулися завершальні Дні відкритих дверей в трьох клубах за місцем проживання: «Перлина» (вул. Таращанська, 161), «Олександрія» (вул. Сквирське шосе, 254) та «Вікторія» (вул. Леваневського, 65). Юні мешканці трьох мікрорайонів нашого міста та їх батьки мали можливість побачити результати роботи вихованців названих клубів за навчальний рік та ознайомитися з пропозиціями клубів щодо організації літнього дозвілля в програмах «Канікули з «Дивосвітом».  На майданчиках лунали пісні та музика від вихованців музично-вокальної студії «Контакт» та  «Зразкової» вокальної студії «Контакт+».

 

Конкурсно-розважальну програму «Перлина» збирає друзів» проводили вихованці  клубу, які протягом року навчалися цьому в Школі культорганізатора ЦДЮК «Дивосвіт». Приваблювали гостей виставки робіт вихованців творчих об’єднань «Креатив» (клуб «Перлина»), «Сувенір» («Олександрія»), «Чарівний пензлик» та гуртка крою та шиття («Вікторія»). У всіх трьох клубах були активними учасники конкурсів малюнків на асфальті «Щасливе дитинство». Конкурсно-розважальну програму «А у нас у дворі» клубу «Олександрія» та спортивно-розважальну програму «Веселі старти» клубу «Вікторія» педагогам допомагали проводити активи названих клубів. Фінальною частиною була робота Ігротеки, яка відбувалася уже в клубному приміщенні.

 

Учасники всіх програм отримали призи, а найактивніші вихованці клубів за підсумками навчального були відзначені грамотами ЦДЮК за місцем проживання «Дивосвіт». Це унікальний позашкільний заклад, робота якого спрямована на коригування вуличного простору дітей та підлітків. Клуби за місцем проживання – це виховання дітей та підлітків в інтер’єрі вулиці, захист від негативного впливу вулиці. Отож, дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання гостинно запрошують школярів провести канікули  змістовно і поруч своїх помешкань.

 

Нажаль не в усіх мікрорайонах Білої Церкви наявні можливості проведення дозвілля дітей в дитячо-юнацьких клубах, але ця обставина цього літа компенсуватиметься тим, що відділом

 

у справах сім’ї та молоді із залученням педагогічних працівників Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт» спільно із Білоцерківською міською молодіжною громадською організацією «Фонд підтримки молодіжної політики» (керівник Юрій Юхименко) буде зорганізовано робота пересувного мобільного табору з ігротеками та дозвільними пропозиціями, який працюватиме практично у всих, навіть віддалених мікрорайонах Білої Церкви.


 


Опубліковано: 09 червня 2017 року
Поділитися