Питання забудови Залізничного селища: діалог триває

08 червня в управлінні містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради відбулося засідання архітектурно-будівельної ради.

 

Під час засідання за участю представників громадськості, а зокрема жителі Залізничного селища, були розглянуті перспективні плани щодо забудови території даного мікрорайону. Дане питання вже обговорювалося в міській раді за участю громади, і міським головою Геннадієм Диким було дано доручення на кожному з етапів розробки містобудівної документації залучати до обговорення громаду. Тож під час зустрічі жителям надали роз’яснення щодо можливих варіантів забудови, а також відповіли на низку запитань. Зауваження та пропозиції, з якими виступили білоцерківці, були вислухані та враховані. Задля конструктивного вирішення даного питання представники управління містобудування і архітектури спільно з жителями міста обговорили план проведення подальших зустрічей.

 

У рамках засідання архітектурно-будівельної ради також був презентований ескізний проект будівництва багатоповерхового будинку «Олександрійський замок». Представники ради оцінили проект на предмет відповідності міській інфраструктурі, проаналізували його економічні, естетичні та функціональні характеристики, висловили низку зауважень та запитань ініціаторам проекту. У результаті обговорення було вирішено залишити проект на доопрацювання.

 

Також були розглянуті інші питання порядку денного.

 

У заході взяли участь працівники управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради, керівники проектних організацій та представники громадськості.

Питання забудови Залізничного селища: діалог триває


Опубліковано: 09 червня 2017 року
Поділитися