«Весняна толока 2017»

     24 березня в м. Біла Церква відбулося розширене засідання штабу з благоустрою міста. Даний захід організовано департаментом житлово-комунального господарства міської ради з метою інформування білоцерківців стосовно проведення в місті «Весняної толоки 2017».

    

    Відповідно до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради №57 від 28 лютого 2017 року з 20 березня по 21 травня 2017 року в м. Біла Церква триває весняний двомісячник санітарного очищення, озеленення та благоустрою міста, а  загальноміська толока  відбудеться 08 квітня ц.р.

 

   Відповідно до даного рішення затверджений склад штабу з благоустрою, визначені основні заходи щодо його проведення, графіки виділення транспортних засобів підприємствами міста для вивозу сміття та ін.

 

   В ході заходу перед присутніми виступила начальник управління благоустрою та екології департаменту житлово-комунального господарства міської ради Альона Колотницька. Вона поінформувала стосовно основних етапів проведення весняної толоки та відмітила, що на офіційному сайті департаменту (www.bc-ujkg.org.ua) створений спеціальний розділ щодо проведення весняного прибирання, на якому можна подати заявку на участь у даному заході.

 

  Під час засідання виступила інспектор відділу охорони навколишнього природного середовища управління благоустрою та екології департаменту житлово-комунального господарства міської ради Тетяна Гапонова, яка доповіла стосовно традиційної, щорічної акції «Чистий беріг». Зауважила, що кожного року в місті проводиться прибирання водоохоронних зон і прибережних смуг.

 

  «Напередодні нашого засідання було проведено огляд прибережної території р. Рось. Визначено зонування місць, які потребують прибирання. Ряд приватних підприємців, які мають торгово-побутові заклади на березі річки зобов`язуються до 11 квітня ц.р. самостійно провести прибирання території, на якій вони працюють.

 

   11 квітня ц.р. відбудеться міська акція весняного прибирання в рамках заходів до Дня довкілля. В даній акції візьмуть участь ряд навчальних закладів міста, комунальні підприємства та житлово-експлуатаційні контори», - сказала Тетяна Гапонова.

 

   Інформування жителів про проведення двомісячника та загальноміської толоки буде здійснюватися через інтернет-ресурси та шляхом розповсюдження листівок.

 

   В заході взяли участь начальник КУ БМР «Інспекція з благоустрою м. Біла Церква» Віктор Ілляшенко, керівники структурних підрозділів міської ради, представники підприємств, установ і закладів Білої Церкви різних форм власності та журналісти місцевих ЗМІ.

 

 Закликаємо всіх жителів Білої Церкви долучитися до прибирання нашого міста та взяти участь у цьогорічній весняній толоці.

 Наголошуємо, що всім підприємствам, установам і закладам Білої Церкви різних форм власності необхідно провести заходи з благоустрою прилеглих  та закріплених за ними територій.


Опубліковано: 24 березня 2017 року
Поділитися