Вдячність за поширення цінностей спорту і духу олімпізму

Нещодавно Національний олімпійський комітет України  святкував  25-річчя з дня створення. Україна з гордістю може озирнутися на останні 25 років своєї спортивної історії. З моменту здобуття Незалежності  українські  спортсмени завоювали 122 медалі на Олімпійських іграх.

НОК України  безпосередньо активно  співпрацює із спортивними  закладами міста, відділом з питань фізичної культури і спорту через  Київське обласне відділення.

За підтримки НОК України в Білій Церкві проводяться спортивні заходи. Найвизначнішими та масштабними є - міжнародний Білоцерківський марафон, міжнародний турнір з вільної серед юніорів боротьби на призи нашого земляка, триразового Олімпійського чемпіона  О.В.Медведя, Всеукраїнські  турніри з художньої гімнастики. Особливо вражають загальнонаціональні освітні ініціативи, такі як - "Олімпійський урок", "Олімпійське лелеченя"  та інші програми для шкіл під патронатом  НОКУ, до яких  щорічно долучаються  і білоцерківські школярі. Неодноразово з особистим візитом відвідував Білу Церкву і Сергій Назарович Бубка –президент НОК України, Герой України.

За 25 років  діяльності та спортивного успіху   НОК України відзначив нагородами ряд  керівників установ та організацій   за ту роботу і співпрацю, яку вони здійснюють для поширення цінностей спорту та духу олімпізму по всій країні.

Міський голова Геннадій Дикий виконав почесну місію вручивши Подяки Національного олімпійського комітету України :
- тренеру-викладачу з художньої гімнастики КЗ БМР ДЮСШ «Юність»  Валентині Гавриловій;
- директору КЗ БМ ДЮСШ «Юність», заступнику голови обласного відділення НОК України Володимиру Корнієнку;
- в.о. начальника відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради Валентині Коросько.



Опубліковано: 10 лютого 2016 року
Поділитися