У ході першого робочого візиту новопризначений очільник Київщини провів прийом громадян та нараду на Миронівщині

Новопризначений голова Київської облдержадміністрації Максим Мельничук  здійснив свою першу робочу поїздку у Миронівський район.  Тут він провів прийом громадян і нараду з представниками місцевої влади, керівниками установ і організацій району, сільськими головами.
Під час прийому громадян очільник області поспілкувався майже із 70 місцевими мешканцями. Було розглянуто 25 звернень, з яких - 18 особистих та 7 колективних. Питання, з якими люди зверталися по допомогу до  керівника регіону, стосувалися переважно документального переоформлення земельних ділянок, отримання та надання субсидій, соціально-матеріальних питань військових АТО, сімей загиблих бійців тощо.  Окремі звернення стосувалися проблем місцевої інфраструктури, екології, освіти.
Максим Мельничук доручив представникам Місцевої влади посприяти у вирішенні тих питань, з якими звернулися мешканці Миронівщини, і запевнив, що виконання цих доручень триматиме на особистому контролі.
«Робота зі зверненнями громадян та вирішення їх наболілих питань має бути пріоритетом у роботі влади. В активну роботу з громадянами включиться вся команда обласної адміністрації. Питання, які порушували мешканці Миронівщини, наболілі, а вирішення деяких з них тягнеться роками. Окремі звернення потрібно вирішувати на рівні не тільки району та області, але і держави.  Райдержадміністрації та райради повинні працювати злагоджено задля вирішення усіх спірних питань місцевих громад», - прокоментував Максим Мельничук.
Водночас голова ОДА виокремив звернення, які стосуються допомоги військовослужбовцям АТО та сім’ям загиблих бійців.
«Я беру під особистий контроль опіку над сім’ями загиблих воїнів АТО у вирішенні їх проблем, в тому числі земельних питань, надання медичних послуг тощо. Ці люди та їх сім’ї віддано служать державі та українському народу, вони заслуговують на належне ставлення, допомогу та підтримку», - акцентував Максим Мельничук.
У рамках робочої поїздки голова Київської облдержадміністрації також провів робочу нараду з представниками структурних підрозділів Миронівської РДА, керівниками установ та організацій району, а також міським та сільськими головами. Під час зустрічі Максим Мельничук звернув увагу на позитивні тенденції розвитку району і зазначив, що зведений бюджет загального фонду Миронівщини був перевиконаний на майже 20%, що в грошовому еквіваленті становить 16,1 млн. грн.
 «Ми маємо профіцит бюджету в області, і мені приємно, що у нас є райони, які за показниками розвитку підтверджують високий результат роботи. Київщина має всі можливості для значного покращення соціально-економічних показників та рівня життя населення. Я закликаю всіх до конструктивної роботи. Ми разом повинні вибудовувати спільну стратегію розвитку регіону та реалізовувати її на практиці. Сьогодні Київщина є третьою в країні за соціально-економічним розвитком, та ми не повинні на цьому зупинятися, а маємо зробити все для того, щоб столична область була прикладом для інших регіонів», - додав Максим Мельничук.
За його словами, столична область буде активно запроваджувати новітні підходи та інноваційні технології у різних галузях.
«Основна робота буде націлена на підвищення стандартів життя мешканців краю. Для цього нам потрібно залучати додаткові інвестиції та запроваджувати новітні технології у різних сферах господарської діяльності. Ми будемо якнайшвидше втілювати усі реформи у життя», -  підсумував новопризначений голова КОДА.

Прес-служба облдержадміністрації

 



Опубліковано: 11 лютого 2016 року
Поділитися