Вдячність за ризик власним життям на благо мирного населення

07 вересня в Україні щорічно відзначають День військової розвідки. 01 червня 2007 року глава Міністерства оборони незалежної України підписав Наказ № 302. Цим наказом було встановлено офіційне професійне свято військових розвідників України, який визначено щорічно відзначати 07 вересня. Ця дата була обрана не випадково, саме в цей день, в 1992-му році вийшов Указ Президента України, який відкрив нову сторінку в історії оборонного відомства суверенної держави.

 

Цього дня міський голова Геннадій Дикий привітав командира 1-го механізованого батальйону 72-ї ОМБР ім.. Чорних Запорожців Віктора Скатерного та  нагородив його грамотою за зразкове виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, патріотизм та з нагоди Дня військової розвідки України.

 

Тому сьогодні міський голова вітає усіх причетних до цього професійного свята. Завдяки вашій роботі і здобутій інформації рятуються життя людей, ви перешкоджаєте трагедіям й небезпечним злочинам. Бажаємо розвідникам лише успішних операцій, здобутих явок і паролів, і ніколи не бути розсекреченими!


 


Опубліковано: 07 вересня 2018 року
Поділитися