Міський голова провів прийом громадян

05 вересня міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян, на який записалося 20 білоцерківців.

 

Під час прийому громадяни мали на меті з’ясувати низку питань як особистого, так і загальноміського характеру. Зокрема, цікавилися отриманням субсидій та наданням матеріальної допомоги, сплатою податку на землю, розірванням договору оренди землі, питаннями щодо отримання житла, черги квартирного обліку, отримання відповідей на запити тощо.

 

Білоцерківці також висловили низку питань щодо благоустрою міста, встановлення дитячих майданчиків, ремонту доріг, освітлення вулиць, зливових каналізацій, утеплення горищ будинків, встановлення теплових лічильників і т.д.

 

Усім громадянам, які прийшли на прийом до міського голови, були надані роз’яснення. Відповідним службам було дано доручення щодо вирішення піднятих питань.

 

Нагадуємо, що записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою – м. Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.


Опубліковано: 07 вересня 2018 року
Поділитися