Вдалих стартів та результативних фінішів – такий девіз спортсменів

Першими днями вересня у всіх шкільних та позашкільних навчальних закладах лунають святкові Перші дзвоники, які закликають учнів і вихованців до своїх стін.

02 вересня відбулася святкова лінійка й у Білоцерківській дитячо-юнацькій спортивній школі №1. Святково вбрані учні, трішки схвильовані, але з гарним настроєм вишикувалися у залі закладу, аби розпочати шлях у новий рік спортивного життя.

Першим із початком навчального року привітав присутніх директор ДЮСШ №1, депутат Білоцерківської міської ради  Юрій Гончаренко. Він наголосив, що завдяки наполегливій праці тренерів та учнів, підтримці батьків вихованці школи мають високі спортивні досягнення та побажав  у подальшому тільки примножувати здобутки та досягати високих результатів.

З вітальними словами до присутніх  на святі школи звернулись також заступник міського голови Катерина Литвиненко, начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, депутат міської ради  Юрій Петрик, які наголосили, що місто пишається всіма спортивними досягненнями, тому побажали вдалих стартів та результативних фінішів.

Присутнім подарували  показові виступи юні гімнастки та гімнасти закладу.

 В заході взяли участь начальник управління з питань молоді та спорту Інна Паливода, заступник начальника управління-начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Валентина Коросько та ін. 

Вдалих стартів та результативних фінішів – такий девіз спортсменів


Опубліковано: 03 вересня 2019 року
Поділитися