Губернатор Київщини зустрівся зі студентською молоддю Білої Церкви

02 вересня Білу Церкву відвідав голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян. У рамках візиту він завітав до Білоцерківського національного аграрного університету, де взяв участь в інтерактивному діалозі «Пріоритети та виклики вищої освіти: регіональний аспект».

Очільник столичної області поділився власним прикладом досягнення успіху, наголосивши, що саме знання допомогли йому виділитися серед інших учнів, а згодом – студентів, та досягти успіхів у житті. Також розповів про свій професійний шлях, відмітивши, що поєднання роботи з навчанням дало можливість ознайомитися з основними галузями життя країни, вивчити їх основну проблематику, що допомогло у подальшому краще орієнтуватися в житті та своїй професії зокрема.

«Вчитися треба, але не обов’язково отримувати червоний диплом або золоту медаль. Треба бути найкращим в тому, чим ти займаєшся. Тоді ви будете реалізованими, мати гроші і бути спеціалістами в своїй справі», - наголосив Михайло Бно-Айріян.

Під час спілкування Михайло Бно-Айріян відповів на низку запитань від студентів. Вони стосувалися майбутнього вищої освіти, можливостей співпраці обласної влади зі студентською молоддю Білої Церкви, зокрема у напрямку запровадження нових цікавих проектів, організації заходів; діяльності молодіжної студентської ради, міжнародного партнерства, впровадження дуальної освіти, діджиталізації навчальних закладів міста, організації здорового дозвілля молоді, ряду екологічних питань нашого міста тощо.

Зокрема було піднято питання щодо покращення екологічного стану р.Рось, дендропарку «Олександрія» та прибережних зон міста, зменшення кількості безпритульних тварин у Білій Церкві, встановлення нових спортивних майданчиків. Ці та інші запитання прокоментував Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий.

У рамках зустрічі губернатор Київщини особисто поспілкувався з присутніми студентами, поцікавився їхніми подальшими планами щодо навчання та роботи, побажав отримувати задоволення від студентського життя, набувати нових знань, заводити нові знайомства, а також бути щасливими в особистому житті. Також закликав вивчати іноземні мови, а зокрема англійську – без неї, як і без водійських прав, на думку губернатора, успіх у житті неможливий.

У заході взяли участь: директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова, Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, начальник управління освіти і науки міської ради Юрій Петрик, ректор Білоцерківського національного аграрного університету Анатолій Даниленко, студенти та голови студентських рад вищих навчальних закладів Білої Церкви, викладачі, журналісти місцевих ЗМІ та ін.

Губернатор Київщини зустрівся зі студентською молоддю Білої Церкви


Опубліковано: 02 вересня 2019 року
Поділитися