В дитячо-юнацьких клубах за місцем проживання стартували Дні відкритих дверей

Одним із завдань Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання "Дивосвіт" відділу у справах сім’ї та молоді є організація змістовного дозвілля дітей та підлітків у період шкільних канікул. Саме напередодні літніх канікул учні шкіл міста мають нагоду побувати на Днях відкритих дверей клубів, які проводяться з метою інформування підлітків та їх батьків про можливості проведення дозвілля за місцем проживання.

 

Так з 24-го травня по 8 червня клуби за місцем проживання гостинно запрошують усіх охочих познайомитись з клубною роботою, гуртками та студіями, які діють у клубах. А на сьогоднішній день в Центрі „Дивосвіт” функціонують 28 різнопрофільних гуртків, в яких освіту за інтересами здобувають близько 1000 дітей та підлітків. Окрім того, ще понад 700 вихованців клубів проводять організовано своє дозвілля в клубах з педагогами-організаторами.

 

Стартували Дні відкритих дверей 24 травня в дитячо-юнацькому клубі «Надія» (б-р Олександрійський, 86). Для юних гостей клубу педагогами та вихованцями підготовлено цікаві програми. На клубній виставці всі могли побачити оригінальні вироби вихованців творчого об’єднання рукоділля «Хендмейдія». Чотиригодинна низка програм відбувалася на святково оформленому майданчику біля клубу. Всі охочі взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Літо моєї мрії» та конкурсно-розважальній програмі «Канікули з «Дивосвітом». Переможці та учасники конкурсів отримали не лише позитивні емоції, а й різноманітні призи.  Концертну програму «А у нас у дворі» підготували вихованці клубу та двох колективів: хореографічного «Зразкового» аматорського колективу «Надія» та колективу сучасної хореографії «Авангард». На клубне свято завітали та стали його  учасниками понад 300 юних мешканців міста та їх батьків.

 

Незабаром канікули – пора відпочинку від уроків та підручників. Саме в цей період продовжує свою роботу по організації дитячого дозвілля за місцем проживання Центр дитячо-юнацьких клубів "Дивосвіт" відділу у справах сім’ї та молоді. Отож, 7 дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, яких об’єднує Центр «Дивосвіт», гостинно запрошують школярів провести канікули  змістовно і поруч своїх помешкань.

В дитячо-юнацьких клубах за місцем проживання стартували Дні відкритих дверей


Опубліковано: 25 травня 2017 року
Поділитися