В Білій Церкві презентовано роман "На східному фронті є зміни"

24 травня в м. Біла Церква, в приміщенні центральної міської бібліотеки, відбулася презентація роману білоцерківської письменниці Тамари Клюкіної (творчий псевдонім Ганна Ручай) - "На східному фронті є зміни" (організатор - Білоцерківське міськрайонне об`єднання ВУТ «Просвіта» ім.Т.Шевченка, голова - Костянтин Климчук).

 

Авторка роману -  вчитель у п'ятому поколінні, кандидат педагогічних наук, заслужений тренер і діяч фізичної культури і спорту України, майстер спорту міжнародного класу, володар 4-го Дана карате Шото-кан. Ганна Ручай має великий досвід з написання історично-фентезійних, дитячих та художніх творів.  Вона є лауреатом конкурсів «Коронація слова»- 2008 та «Золотий лелека» -2010, має власні виданнями - "Моя кохана відьма" (2005), "Відьмине кохання" (2006), "Жіночий бокс" (2008), "Школа № 13" (2009) та ін.

 

Письменниця неодноразово була в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України, де і збирала матеріал про героїв свого нового роману.

 

Презентуючи власний художній твір - "На східному фронті є зміни", авторка зауважила, що він є описом долі  людей, яких поєднала українська війна. Ніхто з героїв твору не готувався до військового протистоння: ні мобілізовані, ні добровольці, ні професійні військові. Проте війна розставила розділові знаки на долях людей і додала великого патріотизму всім її учасникам.

 

Також, вагому частину сюжету вищевказаного роману присвячено темі волонтерства. Персонажі волонтерів романтичні, самовіддані, та в деякій мірі «жалюгідні», а кому співчувати і за кого переживати - читач має обрати сам.

 

Роман "На східному фронті є зміни" вийшов в Білоцерківському видавництві "Час Змін Інформ" (директор - Костянтин Климчук) в 500-та примірниках.

 

В заході взяли участь депутати міської ради Олена Шевченко та Анатолій Гончар, голови Білоцерківської станиці братства ОУН-УПА Теодор Дячун, волонтери, представники громадськості та бібліотечної системи міста, журналісти місцевих ЗМІ.

В Білій Церкві презентовано роман "На східному фронті є зміни"


Опубліковано: 25 травня 2017 року
Поділитися