Усиновлення - це любов назавжди

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення. Це свято встановлено згідно із Указом Президента України «Про День усиновлення» від 27 листопада 2008 року №1088/2008.

        

З метою привернення особливої уваги до питань влаштування на виховання в сім’ї громадян дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на території всієї України, 28 вересня з 14-00 до 15-00 години, відбувалася всеукраїнська акція-флешмоб  «Усиновлення - це любов назавжди».

         

Цього дня у Білій Церкві, на площі Т.Шевченка також відбулася така акція. До участі у ній були запрошені представники закладів та установ, прийомні батьки, усиновлювачі та всі  ті, хто переймається долею таких дітей.

 

Протягом заходу представники служби у справах дітей Білоцерківської міської ради, Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді роздавали флаєри, брошури та інші матеріали, доносили до білоцерківців інформацію про  можливість взяти дитину на виховання в сім’ю, як стати патронатними вихователями, як отримати, у разі необхідності, кваліфіковану психологічну потребу для дітей та ін.

 

Також, в акції взяли участь вихованці центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода», для них було організовано солодке частування в одному з ресторанів міста.    

 

Варто наголосити, що в місті Біла Церква у сім’ях усиновлювачів проживає 82 дітей, а  в сім’ях опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів  – 279 дітей, але 50 хлопчиків та дівчаток перебувають на обліку, дітей яких можна усиновити та взяти до своєї родини.

 

Якщо Ви прийняли виважене рішення усиновити дитину або взяти її на виховання в прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, звертайтеся до  служби у справах дітей Білоцерківської міської ради за адресою: м. Біла Церква, вул. Першотравнева, буд.8, (тел. 52242,51558).

Усиновлення - це любов назавжди


Опубліковано: 28 вересня 2018 року
Поділитися