Урочисте відкриття ХХ Чемпіонату України з велосипедного спорту серед ветеранів

07 червня у Білій Церкві відбулося урочисте відкриття ХХ Чемпіонату України з велосипедного спорту серед ветеранів. У чемпіонаті взяли участь близько 70 спортсменів з усіх областей України, а також Автономної Республіки Крим.

 

Від імені міського голови Геннадія Дикого з вітальних словом до присутніх звернувся його радник Микола Антонюк, який висловив спортсменам вдячність за вірність обраному виду спорту, за ті чудові людські якості, які вже багато років поспіль сприяють збереженню традиції проведення цієї велогонки та мають бути прикладом для молодого покоління. Також побажав спортсменам успішного проведення змагань, чудового настрою, здоров’я та благополуччя.

 

Під час заходу медалями та грамотами нагородили переможців попереднього етапу змагань – парної гонки. Цього дня відбулася індивідуальна  гонка гіт на дистанцію  1,7 км.

 

Головним суддею змагань виступив суддя національної категорії України Віталій Супрун.

 

У заході також взяли участь: начальник управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради Катерина Литвиненко, віце-президент Асоціації ветеранів спорту України Віктор Желудков, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Урочисте відкриття ХХ Чемпіонату України з велосипедного спорту серед ветеранів


Опубліковано: 07 червня 2018 року
Поділитися