Будівництво переходу через залізничні колії

В Білій Церкві залізничні колії проходять майже через усе місто. А отже щоденно багато білоцерківців змушені перетинати залізничне полотно.

 

Перехід через залізничні колії на вулиці Леваневського незабаром стане безпечним та зручним. Наразі, розпочато будівництво  переходу, який поєднує 4-ий мікрорайон та вулицю Павличенко. Місце обрано не випадково. Щодня тисячі містян переходять залізничні колії саме у цьому місці. 

 

Технології проекту, за яким буде побудовано наземний пішохідний перехід використовується вперше. Він передбачає встановлення спеціальних огороджень,  світлову та звукову сигналізацію, облаштування безбар’єрного проходу.

 

Будівництво переходу здійснює ПАТ «Укрзалізниця», організацію ремонту та облаштування підходів до колій взяло на себе місто.

 

Слід відмітити, що останнім часом вдалося зрушити з місця розв’язання проблем, пов’язаних із залізною дорогою, які не вирішувалися роками. А саме: відкрито та відремонтовано покриття  переїзду по вул. Івана Кожедуба, отримано необхідну документацію та погодження для ремонту «Горбатого мосту» та проектування підземного переходу на масив Томилівський. Як зазначив міський голова Геннадій Дикий:  це стало можливим завдяки налагодженій співпраці міської влади, керівництва ПАТ «Укрзалізниця» та народного депутата України Хвичі Мепарішвілі. Геннадій Дикий  подякував всім причетним за сприяння.

 

Тож, сподіваємося, по завершенню будівництва, вже цього літа, одне з найбільш травмонебезпечних місць стане безпечним та комфортним і білоцерківці без ризику та зайвих зусиль зможуть долати залізничні колії.

Будівництво переходу через залізничні колії


Опубліковано: 07 червня 2018 року
Поділитися