Урочисте відкриття чергової амбулаторії загальної практики – сімейної медицини

06 вересня у Білій Церкві відбулося урочисте відкриття чергової амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №7 КНП БМР «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Міністерства охорони здоров’я України, що за адресою: вул. Некрасова. 30.

 

Відтепер понад 10,5 тис. дорослих і 2,5 тис. дітей, що мешкають у даному мікрорайоні, зможуть за потребою звернутися до сімейного лікаря чи педіатра за місцем проживання. Також до кола послуг амбулаторії входять: прийом аналізів у маніпуляційному кабінеті, можливість здійснення на місці електрокардіограми та щеплень, робота педіатричного кабінету. Також спеціально обладнаний санвузол для осіб з обмеженими фізичними можливостями, наявне необхідне обладнання, медпрепарати. Всього у новій амбулаторії працюватиме 5 сімейних лікарів та 2 педіатри.

 

Із такою важливою подією присутніх привітав міський голова Геннадій Дикий: «Раніше жителі мікрорайону мали їхати через все місто, щоб потрапити до лікаря. Але в цьому році ми відкрили вже другу амбулаторію сімейної медицини у цій частині міста. Ми намагаємося наблизити медицину до людей, і на цьому не зупиняємося. Бажаю вам приходити сюди лише для планового огляду. Здоров’я всім та миру!»

 

Також свої привітання висловили в.о. начальника управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради Людмила Гадіяк та т.в.о. головного лікаря КНП БМР «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2» Галина Музиченко.

 

Доповненням до слів вітань стали творчі подарунки від вихованців народного художнього колективу "Вокальний ансамбль "Співограй" ЦТДЮ «Соняшник».

 

У заході взяли участь: депутат Білоцерківської міської ради Андрій Король, начальник управління освіти та науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, радник міського голови Микола Антонюк, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

 

Урочисте відкриття чергової амбулаторії загальної практики – сімейної медицини


Опубліковано: 06 вересня 2018 року
Поділитися