Відбулася 56 позчергова сесія Білоцерківської міської ради

06 вересня відбулося пленарне засідання позачергової 56-ї сесії Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий. Перед початком сесійного засідання відбулося засідання спільних депутатських комісій, під час яких були обговорені питання порядку денного.

 

Під час сесії депутати затвердили проект рішення міської ради про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 21 грудня 2017 р. № 1880-43-VІІ «Про бюджет м.Біла Церква на 2018 рік», з якого доповіла начальник міського фінансового управління міської ради Світлана Терещук.

 

Зокрема  було внесено зміни до плану видатків загального фонду місцевого бюджету: збільшено  обсяг видатків місцевого бюджету  за рахунок залишку коштів загального фонду місцевого бюджету станом на 01.01.2018 р. на суму 110 238 грн. Ці кошти будуть спрямовані для виконання міської програми  підтримки двох об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, ЖБК, співвласників багатоквартирних будинків та управителів багатоквартирних будинків в м.Біла Церква на 2016-2020 р.

 

Також прийнятим рішенням було збільшено видатки по департаменту ЖКГ на суму 200 000 грн для проведення поточного ремонту пішохідного мосту через р.Рось в районі вул.В.Стуса («Дерев’яний міст») за рахунок перерозподілу планових призначень. 

 

Щодо спеціального фонду, то був затверджений обсяг співфінансування з місцевого бюджету (субвенція з обласного бюджету на заходи з капітального будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів на території Київської області) в сумі 3 655 905 грн за рахунок передачі коштів із загального фонду для реконструкції чотирнадцяти теплових вводів у низці дошкільних навчальних закладах міста та двох котелень – на вулицях  Некрасова та Павличенко. У рамках співфінансування, для даних котелень виділено 2,2 млн грн. та 420 тис.грн відповідно.

 

Також було внесено зміни до міжбюджетних трансфертів, зокрема проведено перерозподіл видатків по субвенції з державного бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми.

 

Депутати підтримали також рішення про організаційно-правові заходи щодо створення комунального закладу Білоцерківської міської ради «Білоцерківська школа мистецтв №3 у м.Біла Церква», яким затвердили Статут даного закладу.

 

Під час засідання сесії також було прийнято кадрове рішення, відповідно до якого за угодою сторін було звільнено Бакун Ольгу Миколаївну з посади заступника міського голови.

 

Крім того, депутати розглянули низку земельних питань, з яких прийняли відповідні рішення.

Відбулася 56 позчергова сесія Білоцерківської міської ради


Опубліковано: 06 вересня 2018 року
Поділитися