Урочисте відкриття чемпіонату з фігурного катання YURIEV OPEN – 2018

28 квітня урочисто розпочався відкритий чемпіонат м. Біла Церква  з фігурного катання на ковзанах «YURIEV OPEN» серед спортсменів та аматорів. У чемпіонаті взяли участь понад з 400 учасників з таких міст України, як Київ, Полтава, Житомир, Харків, Дніпро, Одеса, Біла Церква, Новояворівськ, Кривий Ріг, Рівне, Кропивницький, Тернопіль, а також із Республіки Молдова. 

 

З вітальним словом до присутніх звернулася начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Катерина Литвиненко, яка побажала учасникам змагань перемоги та терпіння.

 

Під час заходу відбулося нагородження юних учасників Всеукраїнських змагань юних фігуристів сезону 2017-2018 рр., серед дівчат 2007-2008 р.н. Присутні мали змогу переглянути також показові виступи спортсменів. 

 

Проведення змагань відбудеться також 29 квітня. 

 

У заході також взяли участь: начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, директор КП БМР «Льодова арена» В’ячеслав Веред, заступник директора ДЮСШ «Зміна» Олег Мельниченко, батьки та тренери спортсменів, представники громадськості.

Урочисте відкриття чемпіонату з фігурного катання YURIEV OPEN – 2018


Опубліковано: 28 квітня 2018 року
Поділитися