Школа №7 – переможець RM-CUP VI ім. Андрія Гусіна.

28 квітня на території Першої гімназії відбулася фінальна гра і нагородження переможців футбольного турніру RM-CUP VI ім. Андрія Гусіна.

 

Цей турнір вже став доброю традицією, на який з нетерпінням чекають учні білоцерківських шкіл. Щорічно у змаганнях беруть участь близько 300 учасників.

 

Турнір тривав  два тижні, протягом яких за перемогу змагалися 22 шкільні команди з усього міста. До складу команд увійшли найкращі футболісти 7-11 класів.

 

У напруженій та цікавій боротьбі перемогу здобула команда Білоцерківської загальноосвітньої школи № 7 ім. генерал-полковника Геннадія Воробйова, Білоцерківська загальноосвітня школа  № 17 цього разу посіла 2 місце, а от Білоцерківська гімназія  № 2 стала бронзовим призером змагань. 

 

Кращим гравцем турніру визнано Данила Кухара (БЗШ №7 ), 

кращим захисником - Володимира Михальченка (БЗШ №17 ), 

кращим бомбардиром – Станіслава Василенка (гімназія №2), 

кращим воротарем – Олександра Куриленка (гімназія №2).

 

Нагородження проводили міський голова Геннадій Дикий, президент благодійного фонду «Рух Молоді» Володимир Полочанінов, депутат міської ради, начальник управління освіти і науки міської ради Юрій Петрик, депутати міської ради Володимир Вовкотруб, Андрій Король, Сергій Наконечний.  

 

Команди нагородили цінними призами, грамотами, медалями та м’ячами. За перше місце команда отримала перехідний кубок. Також подарунки чекали на вчителів фізичного виховання, учні яких здобули призові місця.

 

Ну і подарунком від міської влади для команд, які посіли І і ІІ місце в турнірі, стане будівництво на території  БЗШ №7 та БЗШ №17 майданчику зі штучним покриттям для міні-футболу. 

Школа №7 – переможець RM-CUP VI ім. Андрія Гусіна.


Опубліковано: 28 квітня 2018 року
Поділитися