Урочистості з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини

10 серпня в конференц-залі Білоцерківського національного аграрного університету відбулися урочистості з нагоди Дня працівника ветеринарної медицини.

Вітаючи працівників ветеринарної медицини з професійним святом міський голова Геннадій Дикий відмітив важливість даної професії для суспільства, оскільки ветеринарно-санітарний контроль, захист споживачів від занесення інфекційних хвороб, невпинна турбота про тварин – це ті завдання, які ставлять перед собою працівники даної галузі.

Також, міський голова, відзначив вагомий внесок працівників галузі у забезпечення ветеринарного і епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони навколишнього середовища нашого міста та країни в цілому.

Геннадій Дикий подякував за плідну та професійну роботу. Зазначив, що працівники ветеринарної сфери в своїй роботі повинні   усвідомлювати ризики й особисту відповідальності, так як робота в даній галузі є досить небезпечною, але такою потрібною для громади міста Біла Церква.

Міський голова вручив грамоти Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету кращим працівникам галузі.

Присутніх привітав в.о. начальника управління Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в місті Білій Церкві Володимир Вовкотруб.

Володимир Вовкотруб подякував колегам за самовіддану працю. Побажав нових професійних успіхів і відкриттів, добробуту й злагоди в родинах, міцного здоров’я, оптимістичного настрою та миру.

Також, він відмітив: «У нас є добра традиція запрошувати на наше професійне свято ветеранів служби. Низькій вам уклін, адже ви закладали підґрунтя й  авторитет галузі».

Кращим представникам сфери  було вручено подяки від імені та за дорученням начальника головного управління Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Київської області Андрія Жука.

З нагоди професійного свята перед присутніми виступив доктор ветеринарних наук, професор  Володимир Сахнюк. Він привітав з професійним святом працівників галузі та відмітив, що в залі запрошені випускники ветеринарного факультету Білоцерківського національного аграрного університету. Вони є на даний час гарними професіоналами та фахівцями в сфері ветеринарної медицини, так як, факультет ветеринарної медицини БНАУ– один із найстаріших і найкращих факультетів не тільки даного університету, а й України в цілому. Він забезпечує підготовку висококваліфікованих ветеринарних лікарів широкого профілю.

Володимир Сахнюк за дорученням ректор Білоцерківського Національного аграрного університету Анатолія Даниленка вручив почесні грамоти і цінні подарунки кращим представникам сфери.

В ході свята було вручено ряду працівників ветеринарної служби грамоти профспілки працівників сільського господарства Білоцерківського району.



Опубліковано: 10 серпня 2016 року
Поділитися