Біла Церква розширює кордони партнерства

В лютому цього року міським головою Геннадієм Диким було надіслано запрошення керівництву м.Маніса (Туреччина) зі пропозицією підписати Меморандум про співпрацю з Білою Церквою в різних сферах життєдіяльності.

Цими днями до м.Білої Церкви з робочим візитом прибула делегація з Турецької Республіки. 10 серпня відбулася їхня зустріч з міським головою Геннадієм Диким.

Представники турецької делегації на чолі з Почесним консулом України в Турецькій Республіці (м.Ізмір) Хикмет Четин Гюверджин вручили міському голові підписаний Меморандум та висловили намір щодо плідної подальшої співпраці між містами.

Презентуючи можливості Білої Церкви, міський голова Геннадій Дикий відмітив, що місто має великі стратегічні плани щодо свого розвитку і воно відкрите до співпраці з широким колом можливих інвесторів. Наголосив, що Біла Церква має хороші логістичні, технологічні можливості та, головне, високий людський потенціал, необхідний для розвитку та започаткування нових інноваційних виробництв. 

«Ми зацікавлені, щоб у місто заходили інвестори, які б створювали робочі міста для білоцерківців та допомагали розвивати наше місто. Ми маємо для цього всі можливості і я, як міський голова, всіляко сприятиму інвесторам та підтримуватиму їх.  Ми шукаємо партнерів для спільної взаємовигідної співпраці і будемо раді бачити вас серед них», - наголосив міський голова Геннадій Дикий.

Під час зустрічі заступник міського голови Володимир Хмурич детально презентував Білу Церкву як інвестиційно привабливе місто та дав відповіді на питання гостей щодо технічної організації можливого бізнесу, законодавчих умов його оформлення в Україні та ін.

Представники делегації з Туреччини висловили зацікавлення у спільних проектах у різних сферах, серед яких сільське господарство, інфраструктурне будівництво, виробництво лікувального обладнання та ін.

В ході візиту  гості планують відвідати ряд підприємств міста, індустріальний парк та промислові майданчики, які потенційно можуть бути використані інвесторами. 



Опубліковано: 10 серпня 2016 року
Поділитися