Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

06 грудня в м.Біла Церква відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

В ході урочистостей міський голова В.Савчук привітав присутніх із професійним святом,  наголосив, що завдяки об’єднанню зусиль влади всіх рівнів, депутатів міської ради та виконавчих органів, структурних підрозділів та територіальної громади міста забезпечується життєдіяльність Білої Церкви, вирішуються важливі проблем соціально-економічного та культурного розвитку міста, створюються належні умови соціального захисту малозахищених категорій білоцерківців. Наголосив, що місто,  підтримуючи традиції, започатковані ветеранами  органів місцевого самоврядування, розвивається, вводяться в експлуатацію нові об’єкти соціально-культурного призначення, підвищується рівень медичного забезпечення, освіти та ін.

Міський голова В.Савчук  поінформував присутніх про заходи, які проводить міська влада щодо реалізації соціальних ініціатив, завдань і доручень Президента України В.Ф.Януковича,  акцентував увагу на необхідності побудови місцевої влади з урахуванням інтересів держави, регіону, територіальної громади, підприємств та установ, повідомив про основні моменти втілення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні в м.Біла Церква.

Міський голова висловив слова вдячності працівникам місцевого самоврядування за їх щоденну працю на благо білоцерківців, відмітивши їх професійність та компетентність,  акцентував увагу на вагомій ролі ветеранів сфери в становленні місцевого самоврядування.

З нагоди свята міський голова вручив грамоти міської ради та її виконавчого комітету ветеранам місцевого самоврядування, депутатам міської ради різних скликань, членам виконавчого комітету та посадовим особам місцевого самоврядування,  премії Білоцерківської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування. Також були відзначені переможці міської спартакіади серед працівників управлінь, відділів, служб виконавчого комітету міської ради та ін.

Присутні також отримали вітання від депутата Київської обласної ради, члена виконавчого комітету міської ради, ректора Білоцерківського національного аграрного університету А.Даниленка.

В ході заходу присутні мали змогу проглянути виставу  у виконанні акторів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.. П.Саксаганського.

У заході взяли участь депутати Білоцерківської міської ради, члени виконавчого комітету, заступники міського голови, представники громадськості та місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 09 грудня 2013 року
Поділитися