Презентація проекту Програми соціально-економічного розвитку міста на 2014 рік

06 грудня в м.Біла Церква відбулася презентація проекту Програми соціально-економічного розвитку міста на 2014 рік для представників громадськості.

В ході заходу міський голова В.Савчук наголосив, що основним завданням міської влади є забезпечення функціонування всіх сфер життєдіяльності Білої Церкви, тому значна увага приділяється розробці відповідної програми соціально-економічного розвитку та здійснюються всі необхідні заходи щодо її реалізації. Відмітив, що завдяки співпраці влади та громадськості міста забезпечується реалізація завдань та доручень Президента України В.Ф.Януковича, виконання програми економічних реформ України на 2010-2014рр. «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» та ін.

В ході заходу присутні також були детально ознайомлені із підсумками розвитку в поточному році та основними пріоритетами на 2014рік таких сфер – соціальний захист населення, охорона здоров’я, житлово-комунальне господарство, освіта, культура,  підтримка сім’ї та молоді, охорона дитинства, фізична культура та спорт, фінансове забезпечення. З даною інформацією присутніх  поінформували заступник міського голови Г.Джегур, керівники відповідних структурних підрозділів міської ради, демонструючи слайд-презентацію.

Обговорюючи презентацію, депутати Київської обласної ради, члени виконавчого комітету міської ради І.Шилов, А.Даниленко, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства В.Бараннік висловили свої пропозиції щодо необхідності створення Стратегічної ради міста, подальше спрощення дозвільних процедур на основі вдосконалення технології роботи Центру надання адміністративних послуг, що в свою чергу сприятиме мінімізації можливості для зловживань та корупції в дозвільних центрах та ін.

В заході взяли участь депутати міської ради, керівники ряду управлінь та відділів міської ради, представники громадськості.



Опубліковано: 06 грудня 2013 року
Поділитися