Нарада щодо впровадження рішення Білоцерківської міської ради

05 липня в м.Біла Церква відбулася нарада щодо впровадження рішення Білоцерківської міської ради № 646-27-VІ від 21.06.2012р. «Про внесення змін в додаток 1 до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 11.10.2011р. № 451 «Про встановлення тарифів на послуги з опалення та підігріву холодної води», яку провів міський голова В.Савчук.

Міський голова наголосив, що метою даної наради є проведення роз’яснення для жителів міста про зміни, які відбудуться при нарахуванні оплати за спожиті енергоносії в квартирах, які обладнанні лічильниками при введені в дію одноставкового тарифу. Наголосив, що в квартирах, де не встановлені засоби обліку теплової енергії тариф залишається незмінним. Зупинився на питаннях щодо змін при нарахуванні субсидій, розподілу виплат протягом року жителями міста за опалення та підігрів холодної води.

В ході наради було розглянуто види тарифів на теплову енергію і приклади їх застосування в Україні та Київській області, обговорено вплив прийнятого рішення міської ради № 646-27-VІ від 21.06.2012р. «Про внесення змін в додаток 1 до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 11.10.2011р. № 451 «Про встановлення тарифів на послуги з опалення та підігріву холодної води» на роботу комунального підприємства Білоцерківської міської ради « Білоцерківтепломережа» і порядок оплати споживачами послуг після його вступу в дію та на порядок призначення субсидій.

Присутні також були поінформовані про заходи з енергозбереження, які реалізуються управлінням житлово-комунального господарства міської ради в житловому фонді міста та інші питання щодо впровадження нового механізму нарахування тарифів на послуги з опалення та підігріву холодної води.

З піднятими питаннями присутніх ознайомили заступник міського голови В.Гнатюк, заступник директора комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» С.Ходань, начальник відділу організації і прийому громадян управління соціального захисту населення міської ради В.Яковець, перший заступник начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Є.Сінчук.

Підводячи підсумки наради, міський голова наголосив, що протягом наступного місяця, серед жителів у мікрорайонах Білої Церкви буде проведена детальна роз’яснювальна робота по питанню введення в дію одноставкового тарифу і змін, які при цьому можуть статися в нарахуваннях та враховуватиметься їх думка щодо подальшого практикування в місті даного рішення.

В нараді взяли участь депутати міської ради - голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства В.Бараннік, В.Мазуренко, С.Кривий (фракція Партії регіонів), В.Хмельницький (фракція ВО «Свобода»), представники ряду управлінь та відділів міської ради, ЖЕКів міста, журналісти ЗМІ.



Опубліковано: 05 липня 2012 року
Поділитися