Урочисте вручення ключів від квартир

22 лютого в м.Біла Церква відбулося урочисте вручення ключів від квартир в рамках реалізації Програми придбання, будівництва житла в місті для соціально незахищених верств населення.

Вітаючи присутніх із значимою подією, міський голова В.Савчук наголосив, що питання забезпечення житлом білоцерківців є однією із пріоритетних напрямків роботи міської влади. З цією метою міською радою  була затверджена Програма придбання, будівництва житла в м. Біла Церква для соціально незахищених верств населення. В минулому році в міському бюджеті було передбачено фінансування на допомогу  в придбанні житла за власні кошти та кошти місцевого бюджету, в розмірі 50% на 50%,  яким скористалися 28-м білоцерківських сімей.

Міський голова відмітив, що дана програма діятиме і надалі, зокрема, вже виділено земельну ділянку під будівництво житлового будинку малосімейного типу, спорудження якого розпочнеться в поточному році . В даному будинку  будуть передбачені як службові квартири, так і квартири для реалізації Програми придбання, будівництва житла в м.Біла Церква для соціально незахищених верств населення.

Новоселів також привітав генеральний директор ТОВ «Білоцерківський ДБК», заслужений будівельник України, депутат міської ради А.Дрофа підприємство якого є забудовником.

В заході взяли участь представники громадськості та міських ЗМІ.




Опубліковано: 22 лютого 2013 року
Поділитися