У родині Родних – свято!

Дитячий будинок сімейного типу родини Родних Наталі та Руслана відзначає триріччя своєї діяльності. Свою виховательську роботу родина розпочала у Бериславі, що на Херсонщині, беручи на виховання та спільне проживання дітей, позбавлених батьківського піклування. Згодом, у 2020 році, на базі прийомної сім’ї Родних було створено дитячий будинок сімейного типу.

З початком військової агресіі російської федерації проти України дитячий будинок сімейного типу евакуювався з тимчасово окупованої території Херсонщини до Київської області. 22 серпня 2022 року сім’я прибула в Білоцерківську громаду, де їй було надано для проживання облаштований будинок, який перебуває у комунальній власності громади.

Натепер у дитячому будинку сімейного типу виховується 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, одна з них вже досягла повноліття. Між батьками-вихователями та дітьми сформована стійка емоційна прив’язаність, стосунки між ними теплі та дружні.

Тож, 28 серпня квітами та подарунками привітали родину Родних представники служби у справах дітей та міського центру соціальних служб.

Начальник служби у справах дітей Марина Гончарук вручила родині Подяку від міського голови Геннадія Дикого, подякувала за створення безпечного і комфортного середовища для розвитку діток: «Кожна дитина повинна рости і виховуватися у сім’ї, міська влада, зі свого боку, робить все можливе, щоб підтримувати родини, які готові ділитися своєю любов’ю та увагою з дітьми, які, на жаль, обділені домашнім затишком і теплом».

Під час зустрічі дітки радісно розповідали гостям про свої захоплення та досягнення, дорослі - ділилися планами на майбутнє.

Сертифікати на відвідування клубу віртуальної реальності з піцою та смаколиками для всієї родини стали приємним сюрпризом для діток.

Приєднуємося до вітань родині, а малечі бажаємо мирного неба , гарно вчитися та бути гідним майбутнім нашої держави.

У родині Родних – свято!


Опубліковано: 30 серпня 2023 року
Поділитися