У Білій Церкві запрацює сучасна система електронного документообігу

Білоцерківська міська рада підписала договір з компанією «SoftXpansionUkraine»про впровадження системи електронного документообігу на базі системиSX-Government.

Міський голова Геннадій Дикий зазначив :«Впровадження новітніх систем управління та комунікацій - це не просто внутрішня модернізація міської ради. Це крок на шляху до створення ефективної взаємодії між громадянами та органами місцевої влади. Для нас це підвищення прозорості. Для громадян - полегшення процедури звернення до владних установ».

СистемаSX-Governmentрозроблено компанією «Soft Xpansion Ukraine» спеціально для органів місцевої та державної влади. Система застосовується для вирішення цілого комплексу завдань по управлінню документами та взаємодії з громадянами. 

Основною складовою рішення є автоматизація процесів діловодства. А саме, опрацювання вхідних  та вихідних документів, внутрішньої кореспонденції, організаційно-розпорядчих документів тощо. Впроваджено функцію електронного архіву та контролю виконання резолюцій. Завдяки системі спрощується процес обробки звернень громадян, що отримані поштою, електронною поштою, через портал або під час особистого прийому.

Окремою перевагою є функціонал Центру надання адміністративних послуг. ЦНАП призначений для автоматизації запитів громадян і юридичних осіб щодо адмінпослуг, їх обробки і видачі кінцевих документів.

SX-Government здатна інтегруватися з іншими інформаційними системами: з внутрішнім та зовнішнім порталом установи, кабінетом мешканця, SMS-сервісами та інше.

Для зручності та ефективності роботи установи до системи впроваджено функції менеджменту:

·         Календар подій. Завдяки цьому функціоналу можливо планувати наради і заходи, перевіряти наявність вільних ресурсів і часу, та бронювати їх.

·         Особистий прийом громадян посадовцями. Дозволяє планувати запис на прийом, створювати доручення і документи безпосередньо з кабінету прийому.

·         Ведення кадрів та кадрової документації та інше.

Система має дуже привабливу систему ліцензування та зручній інтерфейс користування системою.  Для доступу до системи і роботи з системою SX-Government на місці користувача необхідний лише інтернет-браузер.

 

 



Опубліковано: 14 липня 2016 року
Поділитися