У Білій Церкві завершилося впровадження Сервісу запису до лікаря онлайн

У амбулаторіях Білої Церкви остаточно завершилося впровадження Сервісу запису на прийом до лікарів.  Раніше пілот проекту був проваджений у ЦПМСД №1, а наразі сервіс буде доступний і пацієнтам ЦПМСД №2. Жителі міста матимуть змогу записуватися на прийом до лікаря в зручний час, не виходячи з дому, за допомогою Сервісу Helsi, використовуючи для цього комп’ютер, планшет або смартфон.

 

«Ми робимо все можливе, щоб жителям міста було зручно користуватися медичними послугами, - зауважила т.в.о. головного лікаря  ЦПМСД №2 Галина Музиченко. - Зручний попередній запис на прийом дозволяє скоротити черги в поліклініках і підвищити якість сервісу. Нарешті і лікарі, і пацієнти зможуть точно планувати свій час».

 

Записатися на прийом онлайн можна за допомогою сучасної електронної медичної системи Helsi. На сайті Сервісу можна знайти лікаря за фахом, прізвищем або місцем роботи, потім - вибрати дату і час прийому. Далі система запропонує авторизуватися через номер телефону. Якщо це перший візит до лікаря, потрібно заповнити коротку реєстраційну форму.

 

Усі візити можна подивитися в «Особистому кабінеті». У разі відсутності Інтернету, записатися на прийом можна буде у реєстратурі. Реєстратор сам внесе дані пацієнта в систему і запише на зручний для пацієнта час. Після того, як пацієнт буде зареєстрований в системі Helsi, реєстратор зможе здійснювати запис по телефону.

 

Крім того, за допомогою Helsi медустанови міста приєднуються до реформи охорони здоров'я. Всього з 2 квітня, офіційної дати запуску реформи, жителі міста уклали понад 115 тисяч декларацій з сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами. Для того, щоб підписати декларацію, необхідно прийти до лікаря, не забути паспорт, ідентифікаційний код та свідоцтво про народження для дітей. Уповноважена особа внесе дані в систему прямо в поліклініці. Також пацієнти матимуть можливість заповнити декларацію самостійно на сайті helsi.me, після чого лікарю залишиться лише підписати дану декларацію.

 

Згодом у планах Helsi повністю автоматизувати систему на вторинному рівні.

У Білій Церкві завершилося впровадження Сервісу запису до лікаря онлайн


Опубліковано: 29 жовтня 2018 року
Поділитися