Об’єднання Білої Церкви та с.Піщана: думок багато. Завдання – знайти правильне рішення

26 жовтня у приміщенні  Будинку культури села Піщана відбулася  зустріч жителів даної територіальної громади із  міським головою Білої Церкви  Геннадієм Диким, представниками   депутатського корпусу, структурних підрозділів  Білоцерківської міської ради.

 

Під час зустрічі було обговорено питання  щодо можливого добровільного приєднання Піщанської сільської територіальної громади села Піщана до Білоцерківської  територіальної громади.

 

Аби обговорити це питання, отримати відповіді на всі запитання жителів Піщаної, з’ясувати, які перспективи розвитку матиме населений пункт й було організовано таку зустріч. Разом із керівництвом Білої Церкви, представники сільської ради мали на меті роз’яснити людям, яким чином об’єднання впливатиме на інвестиційну привабливість нового адміністративно-територіального утворення. Як спільне господарювання сприятиме створенню нових робочих місць, збільшенню надходжень до місцевих бюджетів та підвищенню рівня життя мешканців об’єднаної територіальної громади.

 

Під час заходу відбулася дуже активна та жвава дискусія, представниками обох територіальних громад було озвучено багато цікавих ідей. Навіть три години спілкування не вистачило для того, щоб отримати відповіді на всі підняті питання громади, оскільки  всі хочуть віднайти та  прийняти якнайкращі та правильні рішення.

 

Аби детальніше розібратися у правових питаннях, з’ясувати всі так звані «плюси» та «мінуси», визначитись  як  спільно отримати найбільший економічний та соціальний ефект від об’єднання було вирішено   вивчити  громадську думку, провести ще ряд зустрічей  та в подальшому прийняти загальне рішення.

 

Своїми поглядами та думками поділилися міський голова Геннадій Дикий,  координатор Офісу реформ у Київської області, депутат Київської обласної ради Володимир Удовиченко, Сільський голова с.Піщана Василь Музика, депутати Піщанської сільської ради, голова Селянсько-фермерського господарства «Лад» Анатолій  Ляшенко, жителі с.Піщана  та ін..

Об’єднання Білої Церкви та с.Піщана: думок багато. Завдання – знайти правильне рішення


Опубліковано: 29 жовтня 2018 року
Поділитися