У Білій Церкві засяяло «Сонце осені»

26 вересня у приміщенні Білоцерківського краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки живопису талановитої художниці Ольги Самойлік-Іванюк «Сонце осені». 

 

Зі словами привітання до присутніх звернувся депутат Білоцерківської міської ради Андрій Король: «Ми живемо у державі, яка має дуже багато талановитих людей. Я дуже радий, що серед нас є такі творчі люди, які несуть мистецтво в маси і дають можливість подивитись на світ через себе». 

 

Також до привітань долучились директор КЗ КОР «Білоцерківський краєзнавчий музей» Людмила Діденко, голова Київської обласної організації Національної спілки художників України Олександр Дмитренко, голова БЦМРО ВУТ «Просвіта» ім. Т. Г. Шевченка Костянтин Климчук. 

 

У ході відкриття виставки із музичними номерами виступили вихованці школи мистецтв №1, які зіграли на гітарі для всіх присутніх. 

 

Виставка відбулася за ініціативи КЗ КОР «Білоцерківський краєзнавчий музей» та БЦМРО ВУТ «Просвіта» ім. Т. Г. Шевченка. На ній представлено 12 картин молодої талановитої художниці. Відвідати виставку мають можливість усі бажаючі до 17 жовтня ц.р. з 10:00 до 18:00 (окрім середи) за адресою м. Біла Церква, пл. Соборна, 4. 

 

У заході взяли участь студенти КВНЗ КОР «Білоцерківський медичний коледж», представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ. 


Для довідки: Ольга Самойлік-Іванюк народилася в місті Ялта в 1985 році. Закінчивши Ялтинську дитячу художню школу ім. Васильєва та Кримське художнє училище ім. М.С. Самокіна, вступила до Молодіжної організації спілки художників України.

 

У 2012 році стала членом Національної спільки художників України. Зараз навчається в КНУ ім. Тараса Шевченка (історичний факультет).

 

З 2005 року Ольга Самойлік-Іванюк бере активну участь у художніх проектах, виставках, пленерах. Має 10 персональних виставок.

 

Художниця змушена була переїхати до Києва з рідного міста, проте вона продовжує свою творчість.

 

У Білій Церкві засяяло «Сонце осені»


Опубліковано: 27 вересня 2017 року
Поділитися