У Білій Церкві «засяяла» нова зірка

05 травня Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий привітав Олену Луценко із перемогою у вокальному шоу «Голос країни-8».

 

Минулий рік був справжнім проривом в історії Білої Церкви  - наші білоцерківчанки Вероніка Морська, Катерина Баліцька та Анастасія Багінська стали переможницями Всеукраїнських шоу та конкурсів.

 

Цього року естафету прийняла 20-річна Олена Луценко отримавши почесне звання переможниці найбільшого вокального шоу країни.

 

Вперше маленька Оленка вийшла на сцену коли їй було всього 5 років, а в 6 – вона вже виборола свою першу пісенну перемогу. Олена народилася у співочій сім’ї, в якій досі збереглася давня українська традиція виконувати народні пісні з родичами за обіднім столом.  Тому рідні завжди підтримували та розвивали її талант. Саме завдяки брату вона наважилася взяти участь у «Голосі країни».

 

Міський голова Геннадій Дикий вручив юній зірці нагрудний знак «Відзнака міського голови» та квіти, а педагогу по вокалу Олени Галині Білогур - почесну грамоту: «Я впевнений, що перемога у цьому конкурсі – це лише початок. Попереду у Вас світле майбутнє, і вся Біла Церква буде підтримувати Вас і надалі. Ми пишаємося нашими талантами і бажаємо Вам творчої наснаги та подальшого розвитку».

 

Також зі словами привітань та побажань звернулися секретар міської ради Вадим Кошель, заступники міського голови Олександр Поляруш та Інна Новогребельська, начальник відділу культури та туризму міської ради Юлія Ковальська та директор Школи мистецтв №5 Віталій Томащук.

 

Ми від щирого серця приєднуємося до усіх привітань на адресу Олени Луценко та бажаємо подальших успіхів та щасливого життя. Біла Церква завжди буде з Вами!


Для довідки:

Луценко Олена Сергіївна (20 р.) –  переможниця вокального шоу «Голос країни – 8», випускниця КЗ БМР Білоцерківської школи мистецтв № 5 вокального та фортепіанного відділу (педагог по вокалу Білогур Галина Станіславівна), студентка Київського національного університету  культури і мистецтв, протягом навчання  Олена стала лауреатом міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів, серед яких:

 

Міські: «Еврідіка», «Орфей» - І місце

 

Обласні: «Дебют» - І місце, «Київщина молода» - Гран-прі

 

Всеукраїнські: «Весняна веселка» - І місце

 

Конкурс вокальної імпровізації «Catapulta creative team» - І місце

 

Міжнародні: «Сонце, радість, краса» (м. Несебр, Болгарія) - І місце,

 

«Кришталеві грона» (м. Виноградів, Закарпатська область) - Гран- прі

 

«Marul de aur» (Золоте яблуко) м. Кишинів, Молдова - І місце

 

«Музична парасолька» (м. Вінниця) - ІІ місце

 

«Кришталевий жайвір» (м. Тернопіль)- Гран-прі

 

«Мистецькі барви» (м. Прилуки) - І місце.

У Білій Церкві «засяяла» нова зірка


Опубліковано: 05 травня 2018 року
Поділитися