У Білій Церкві відзначили кращих працівників соціальної сфери

Третього листопада в Білій Церкві відбувся захід з нагоди Дня працівника соціальної сфери, який в Україні щорічно відзначається в першу неділю листопада.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий. Він наголосив, що працівники соціальної сфери Білої Церкви поряд з іншими прийняли на себе найскладніші виклики, зумовлені спочатку пандемією COVID-19, а потім – початком повномасштабного військового наступу. Під час евакуації населення з Київської області соціальні працівники обслуговували по 800 внутрішньо переміщених осіб на день, надавали їм допомогу. А нині в місті проживає понад 20 тис. осіб з числа внутрішньо переміщених, і з ними проводиться відповідна робота.

«Тільки ви знаєте, який це обсяг роботи і скільки зусиль потрібно було докласти, аби забезпечити хоча б тимчасовий прихисток людям, які змушені були покинути свої домівки з початком повномасштабного наступу. Незважаючи на те, що ворог був за 60 км до Білої Церкви, ви залишалися в місті і працювали, адже ваша допомога вкрай потрібна таким категоріям населення, як одинокі люди похилого віку, особи з інвалідністю, малозабезпечені. Ви допомагали організовувати евакуацію жителів Білої Церкви наприкінці лютого – на початку березня 2022 року. Ви робите надзвичайно важливі речі. І я вам дуже вдячний і пишаюся вашою мужністю», – зазначив Геннадій Дикий.

Міський голова також наголосив, що окрім профільного управління Білоцерківської міської ради, в місті працює низка установ та організацій соціального спрямування.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та наполегливість при виконанні службових обов’язків, турботу та відповідальність за доручену справу, активну громадянську позицію та з нагоди Дня працівників соціальної сфери України працівників соціальної сфери було відзначено низкою нагород – нагрудним знаком «Відзнака міського голови», грамотами та подяками Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету, грамотами департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації, подяками Київської обласної ради.

У заході також взяли участь: Перший заступник міського голови Інна Новогребельська, заступник міського голови Катерина Возненко, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Тож вітаємо всіх працівників соціальної сфери з професійним святом! Дякуємо за вашу роботу!

У Білій Церкві відзначили кращих працівників соціальної сфери


Опубліковано: 03 листопада 2023 року
Поділитися