У Білій Церкві відкрився новий сервісний центр МВС та нова поліцейська група велопатруля

З 30 травня у Білій Церкві запрацював новий сервісний центр МВС, що замінив колишній МРЕВ. Це вже 18 новий сервісний центр МВС по Україні та другий у Київській області.

 

Незалежно від місця реєстрації швидко та надійно тут громадянам надаватимуть адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія, видачі довідок про відсутність судимостей, а також інші послуги сервісних центрів МВС. За інформацією правоохоронних органів, здійснення заміни посвідчення водія відтепер займатиме близько 30 хвилин, а перереєстрація авто – 2 години.

 

«Прозорий офіс, моніторинг якості надання послуг, сучасні технології та клієнтоорієнтований персонал – це єдина концепція для всіх сервісних центрів МВС. У Київській області – це вже другий новий сервісний центр. Окрім цього, у тих населених пунктах Київщини, де немає стаціонарних центрів, послуги громадянам надає мобільний сервісний центр МВС», — зазначив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

 

У новому сервісному центрі МВС працює електронна черга, сучасна система комунікацій. Усі нові сервісні центри МВС обладнані відеокамерами спостереження — завдяки їм можна переглянути на сайті hsc.gov.ua завантаженість центру та проконтролювати його роботу.

 

«Громадян обслуговуватимуть 10 працівників фронт-офісу. Щоденно у центрі зможуть надавати понад 150 послуг. Задля зручності наших клієнтів  з вівторка по суботу наші адміністратори надаватимуть послуги без перерв на обід», — прокоментував керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

 

Крім того, в сервісному центрі передбачені зручності для людей з особливими потребами, дитячий куточок та зона для читання.

 

«Сьогодні тут ми ще тому, що зареєстрували нові автомобілі для Нацполіції. Це, мабуть, перші електромобілі Mitsubishi Outlander, які ми отримали від корпорації Mitsubishi. Сьогодні ці автомобілі заступають на службу Нацполіції в Київській області», - зазначив Міністр. Із 15 автомобілів призначених для Київщини, Біла Церква отримає 2 нових транспортних засоби.

 

Також цього дня відбулася урочиста презентація нової поліцейської групи велопатруля, яка запрацювала сьогодні у дендропарку «Олександрія» і в подальшому допомагатиме кінному та звичайному патрулю виконувати обов’язки з дотримання правопорядку. За словами Міністра МВС, поліцейські велопатрулі виконуватимуть програму екологічної чистоти патрулювання територій. «Це посилення патрульних сил на літній період, яке відбувається по всій Україні, в тих містах де є паркові зони», - зазначив Арсен Аваков.

 

В ході заходу до присутніх також звернувся міський голова Геннадій Дикий: «Для Білої Церкви, без перебільшення, це значна подія. Ми всі бачили той сервісний центр, який завдяки Міністру МВС України і всьому колективу МВС, відкрили у нашому місті. Це великий успіх для Білої Церкви, адже це дає змогу покращити сервіс для наших громадян. Ми дуже вдячні також й за ті автомобілі, які нададуть можливість нашим працівникам поліції підтримувати порядок у місті».  Міський голова вручив сертифікат на велосипеди начальнику Білоцерківського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Київській області Сергію Возненку.

 

У заході взяли участь заступник Міністра внутрішніх справ Білорусії, генерал-майор міліції Олександр Кобрусев, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, голова Київської обласної ради Ганна Старикова, заступник Голови національної поліції України - керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, начальник головного управління Національної поліції в Київській області, полковник поліції Дмитро Ценов.

 

Для довідки: Новий сервісний центр МВС в Білій Церкві працює за адресою: вул. Сухоярська, 20.


Сервісні центри МВС відкриті для комунікації з громадянами.


Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за телефоном (044) 290-18-99.

 

У Білій Церкві відкрився новий сервісний центр МВС та нова поліцейська група велопатруля


Опубліковано: 30 травня 2017 року
Поділитися